Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Car Rusije bio je i kralj balansiranja između dobra i zla. Odabravši stranu – izgubio je krunu

Ovaj tekst je izvorno objavljen u ekskluzivnom specijalu Večernjeg lista "Putin - uspon i pad novog ruskog cara" koji od nedjelje možete kupiti na kioscima ali i čitati svaki dan u našoj Premium rubrici. Večernjakovi novinari i ugledni stručnjaci na 139 stranica analiziraju Putinov uspod od špijuna KGB-a do najmoćnijeg čovjeka Rusije. Čitajte tko su mu uzori i tko ga nadahnjuje, ali i tko su mu neprijatelji i kako se s njima obračunava. Večernji list analizira geopolitički okvir njegove vladavine, odnos sa Zapadom i svjetskim liderima te privatni život. Ovako je Putin gradio, ali i u konačnici nepovratno uništio imidž krvavim ratom u Ukrajini.

Komentari 3

UG
ugroženi
16:51 01.04.2022.

Ako se ikada bude snimao film o Putinu morat će ga glumiti Daniel Craig.

VL
MT
mačak tom
18:08 01.04.2022.

Gospođo Stela, ako više nema "ali" , krenite u Ukrajinu i pridružite se stranim dobrovoljcima, jer se tamo ratuje, koliki sam shvatio i za Vaše vrijednosti. Domoljubi za te vrijednosti (liberalizam bez ograničenja, individualizam, feminizam, genderizam) više neće ratovati. Bar ne onaj pametniji dio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.