Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi prošli testiranje

Capaku istekla samoizolacija, nitko na konferenciji nije zaražen

Krunoslav Capak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
30.06.2020.
u 11:55

Riječ je o konferenciji za medije o istraživanju utjecaja HPV-a na mlade koje je provodila Udruga CroMSIC, nakon koje je jedna sudionica razvila simptome te joj je potvrđen koronavirus, zbog čega su ostali morali u 14-dnevnu samoizolaciju.

Istekla je četrnaestodnevna samoizolacija za sudionike konferencije u HZJZ-u, a ni kod jednog sudionika nisu se pojavili znakovi bolesti niti je utvrđena zaraza Covid-19. Završila je time i samoizolacija za šefa HZJZ-a, doc. Krunoslava Capaka  pa on i svi ostali koji su sudjelovali na konferenciji 15. lipnja nastavljaju sa svojim aktivnostima, priopćili su iz HZJZ-a.

Riječ je o konferenciji za medije o istraživanju utjecaja HPV-a na mlade koje je provodila Udruga CroMSIC, nakon koje je jedna sudionica razvila simptome te joj je potvrđen koronavirus, zbog čega su ostali morali u 14-dnevnu samoizolaciju. Zdravstveni djelatnici sudionici skupa bili su obavezni jučer proći testiranje te su svi primili negativan test na SARS—CoV-2.

Iako je ovaj slučaj uspješno okončan, iz HZJZ-a poručuju da nikako nije vrijeme za opuštanje

Video intervju s Alemkom Markotić - O natpisima da je virus mutirao: 'Postoje pretpostavke, ne treba se za to grčevito hvatati'

Komentara 4

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:23 30.06.2020.

zakaj otvarate granice sa srbijom???

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
12:32 30.06.2020.

nakon dugo vremena ponovno na Vašem televizoru "Štožer kvartet"

LE
leftaardovska
12:39 30.06.2020.

capak, pošto imunološki?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije