Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preživljavanje
Povratak na članak

Čak 18,9 posto umirovljenika nema novca da plati troškove stanovanja

Prema vodiču Instituta za javne financije, prije početka krize svako je drugo hrvatsko kućanstvo moglo štedjeti, a sada je njihov udio pao na 40 posto

Komentari 4

LI
Lisnjak
16:32 01.02.2011.

nek nasi poznati bogatuni , sanader, vidosevic, jakovcic, cacic i drugi pokrenu jedan fond iz kojeg bi se podmirivali neophodni troskovi za zivot nemocnih staraca. bio bi to humani gest od njih, a lijepit im negativne etikete vodi u prazno.

VL
OB
-obrisani-
22:35 01.02.2011.

Hehe! Lisnjak ili si romantik ili neizlječivi optimista! Nema teroje da će se oni odreći ijedne \"krvavo\" zaradjene kune! Jako jako cjene svoje zarade ali ih boli briga za druge!

VL
OK
okus
08:19 02.02.2011.

Jos jedna \"etiketa\". Da ova vlada ima imalo morala - ali ga nema - ako nista drugo podnijela bi ostavku. Ali hijene ce iscicati sve do zadnjeg daha. Bez predaje. Idemo dalje.

VL
BO
boston
11:29 02.02.2011.

Cuj, treba trositi samo ono sto imas. Zlo se pise onima koji trose \"unaprijed\", bez obzira na godine. Tesko da ce doci \"bolja i uspjesnija vremena\". To su samo puke mastarije, oko 31.prosinca....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.