Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi saziv Sabora

Čačić: Dobro je da od sutra imam službenog vozača

Novi saziv Sabora (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
22.12.2011.
u 12:11

– Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči jest da već od sutra imam nekoliko službenih vozača do deset, jedanaest navečer – rekao je

Vladimir Šeks objasnio je novinarima što mu je značilo da će u sabornici prirediti pakao vladajućima.

– Pakao je čista metafora u smislu da ćemo biti otvorena i budna oporba, da ćemo nadzirati vlast i koristiti se svim parlamentarnim sredstvima. Vrebat ćemo na greške i loviti političkog suparnika i protivnika. To znači prirediti pakao u sabornici – objasnio je Šeks, a na komentar novinara da je njegov stranački kolega Darko Milinović rekao da će biti konstruktivna a ne paklena oporba, Šeks je odgovorio da njih dvojica imaju različita poimanja o tome što je to konstruktivna oporba. Na pitanje kakvi su odnosi njih dvojice i ima li zle krvi među njima, rekao je da nema.

– Nismo u nikakvim napetim odnosima. Razgovaram s njim i nema zle krvi. Ako postoje razlike u pristupu, gledištima i ocjenama, to ne treba biti razlog postojanja zle krvi – ustvrdio je Šeks.

Radimir Čačić je komentirao posljednju prometnu nezgodu koju je izazvao večer prije.

– Ono što je dobro u ovoj cijeloj priči, a nalazimo se u stresnoj situaciji zadnjih mjeseci, i to ne samo ja, to je da od već sutra imam nekoliko službenih vozača do deset, jedanaest navečer. Zaista više nisam u mogućnosti voziti pa makar od parkirališta do parkirališta – rekao je Čačić te komentirao i novi saziv Sabora.

– Od ovog saziva Sabora očekujem da će cijeli spektar ljudi koji su ušli u Sabor i Vladu donijeti jedan drugi način kompetencije, korekcije rasprave. Često je HDZ, dok je bio u oporbi, a rijetko je bio one četiri godine, svodio sve na stranački interes što gore, to bolje – kazao je Čačić.

Komentara 140

KR
kresimirica
13:19 22.12.2011.

Svi bu oni zavoleli opet Hrvatsku, kad su na vlasti, a dok je bil pokojni Francek hteli su menjat šahovnicu...

Avatar Jon Snow
Jon Snow
13:24 22.12.2011.

Rambo/Rocky3/kamocemo... svaki hebeni put kad nemas argumenata vrjedas... bas kao i Cacic... cak me nebi cudilo da ti i jesi Cacic... ista retorika...

ĐU
Đuka
23:31 22.12.2011.

Najbolje da mu i za mozak nađu zamjenu,recimo teleći bi bio prikladan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije