Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poskupljenje materijala
Povratak na članak

Butković najavio pomoć građevinarima: Riječ je o kompleksnom pitanju, nema svađe među ministrima

Upozorio je da je riječ o pravno i financijski "vrlo kompleksnom" pitanju, pa odluku treba dobro pripremiti budući da zadire u pitanja javne nabave, Zakona o obveznim odnosima, a utječe i na realizaciju "europskih" projekata u Hrvatskoj.

Komentari 1

FE
fefellerunt
23:06 15.06.2022.

Nemojte da nam građevinska mafija ostane bez para, kako će im okot ići na školovanja i ljetovanja i zimovanja , ipka je to građevina u koju se inače raznim potporama utuče nekoliko milijardi eura svake godine, a vidjeli smo kakoo su naši inženjeri sa državnog korita i pola privatnika pohitali pomoći Sisku i Petrinji , ne bi me iznenadilo da Rusi prije obnove cijeli Mariupolj (grad od pola milijuna stanovnika) , sa industrijom nego se tamo obnovi pola objekata. zato njima treba pomoći, jer tko će brati lovu od gradnje apartmana uz sve dozvole i projekte i slično.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.