Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zdravstveno stanje mu je bolje

Butković: 'Banožiću se dogodila nesreća, on je član HDZ-a. Nećemo ga sad izbaciti iz stranke'

Zagreb: Oleg Butković, najdugovječniji ministar Vlade, najvećim uspjehom smatra izgradnju Pelješkog mosta
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
20.11.2023.
u 17:12

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rekao je da u HDZ-u još nisu razgovarali o Banožićevoj stranačkoj sudbini

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković komentirao je u ponedjeljak stranačku sudbinu smijenjenog ministra obrane Marija Banožića, istaknuvši da se “čovjeku dogodila nesreće” te da ga neće izbaciti iz HDZ-a, čiji je član. "On je član HDZ-a. Ljudi, čovjeku se dogodila nesreća, pa nećemo izbaciti sad čovjeka iz stranke", rekao je Butković medijima uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a.

Odvjetnica smijenjenog ministra obrane Banožića u ponedjeljak je povukla zahtjev za aktivacijom i mirovanjem njegovog saborskog mandata kojeg je temeljem punomoći podnijela u petak. Butković je rekao da ne zna za razloga povlačenja tog zahtjeva i poručio novinarima da to moraju pitati njegovu odvjetnicu.

VEZANI ČLANCI:

Jandroković: U HDZ-u još nismo razgovarali o Banožićevoj stranačkoj sudbini

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković istaknuo je pak kako je Banožić "vjerojatno procijenio da je to tako bolje". "Znam da mu je zdravstveno bolje, što je dobro, i vjerojatno je u konzultacijama s bližnjima to ovako ocijenio", poručio je Jandroković. Odgovarajući na pitanje o Banožićevoj stranačkoj sudbini u HDZ-u, Jandroković je pak poručio da u HDZ-u o tome još nisu razgovarali.

“Čekamo da se oporavi kolega Banožić pa ćemo onda razgovarati o svemu”, rekao je Jandroković. Banožiću se, nakon prometne nesreće koju je skrivio i u kojoj je poginula jedna osoba, zdravstveno stanje poboljšalo, pa je s odjela Jedinice intenzivnog liječenja premješten na Kliniku za neurokirurgiju.

VIDEO Izazivanje prometne nesreće: Banožiću prijeti od jedne do 15 godina zatvora

Komentara 3

DU
Deleted user
17:53 20.11.2023.

Nije se njemu Butkoviću dogodila nesreća već ju je on osobno sam izazvao. Naučite se kao hrvatski ministri govoriti hrvatski jezik

LL
lijepa_li si
21:06 20.11.2023.

bravo butkoviću. na isto pitanje ona "guma" od predsjednika sabora je migoljila.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:53 20.11.2023.

Nije mu se dogodila nesreća nego je bio pijan i ubio je čovjeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije