Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u meksiku

Busom sletjeli niz Đavolju kralježnicu, 11 mrtvih

autobusna nesreća,meksiko (1)
Reuters/PIXSELL
17.08.2012.
u 23:45

Riječ je o turistima koji su bili krenuli u odmaralište Mazatlan na Tihom oceanu

Jedanaest osoba poginulo je u slijetanju autobusa u Meksiku, a još 22 ih je ozlijeđeno. Riječ je o turistima koji su bili krenuli u odmaralište Mazatlan na Tihom oceanu,.

Autobus se strmoglavio niz cestu na predjelu koji se naziva Đavolja kralježnica. Iako su žrtve uglavnom starije dobi, među njima je i jedan 13-godišnji dječak, piše Washington Post

Komentara 5

IB
istina_boli
12:07 18.08.2012.

Pa bas i mogli su, nista im nebi falilo.

Avatar commentator
commentator
07:44 18.08.2012.

Ovi pišu u naslovu o provalji kao da se radi tam negdje na jadranskoj magistrali, naravno da privuku naivnog čitača-potrošača. To vam je kao sva gotova hrana u dučanima gdje fotografije na pakiranjima prikazuju bogato ispunjene tanjure navodno tim proizvodom, a ono kad zagrijete sadržaj i ubacite ga u vaš tanjur dobijete neku isušenu mumiju.

IB
istina_boli
07:44 18.08.2012.

Tak ti je to kad trazis kruha preko pogace. Kog su vraga trazili u toj vukoj*****?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije