Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očaj kod Petrinje

VIDEO Pogledajte kako je plamena buktinja progutala poznato izletište: 'Planulo je u sekundi'

Buknuo požar u restoranu Mlinski kamen u blizini Petrinje
Foto: Edina Zuko
1/5
15.09.2023.
u 13:00

Radi se o izletištu Mlinski kamen u Brestu Pokupskom, a požarište je obišla i gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes

Tijekom prijepodneva buknuo je požar na području Petrinje. Radi se o poznatom izletištu Mlinski kamen u Brestu Pokupskom, a sve službe su na terenu, javlja 01Portal. Požarište je obišla i gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes. Riječ je o izletištu koji se nalazi uz samu obalu Kupe.

U požaru restorana nitko nije ozlijeđen, a gasilo ga je više od 20 vatrogasaca. Osiguravanje područja još je u tijeku nakon čega će policajci moći napraviti očevid. 

"Za 24sata Teo Presečen čije je izletište Mlinski kamen u potpunosti izgorjelo u požaru kaže: "Eto, ne znam što da pametno kažem. Stvarno smo već umorni. Mlinski kamen je naš obiteljski posao, baš svi članovi obitelji rade u njemu. Uložili smo sve u to. Potres nam ga je srušio, nakon toga smo ga radili ispočetka. Sad ga je požar uništio do kraja. Žao mi je svega, ali najgore mi je zbog naših ljudi. Nadam se da ćemo uspjeti nekako izgurati", kazao je Teo Presečen. "To je planulo u trenutku, ma u sekundi", kaže. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije