Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV
Povratak na članak

Bubalo: Do pregovora će vjerojatno doći ranije ako prve linije ostanu zabetonirane

Situaciju u Ukrajini gotovo godinu dana nakon početka sukoba s Rusijom u emisiji Večernjeg TV s Petrom Balijom komentirao je urednik Večernjeg lista, Robert Bubalo

Komentari 10

ST
Stvarnost
06:24 23.02.2023.

Sta se pravite blesavi ,kad Zapad nije uspeo da rascepka Rusiju i otme im prirodne resurse on pravi konflikt u nadi da ce Rusija izgubiti .Lose su procenili snagu Rusa ,svi su mislili zastarelo naoruzanje i oprema ,lose materijalno stanje gradjanstva-skinuce Putina i dovesti nekog svog Jeljcina odnosno Zelenskog ali se desilo totalno drugo i sad se to razbija Zapadu o glavu .A sto se tice Ukrainacaoni su jadni zrtve .odnosno potrosn roba Nato nazalost

VL
AS
Amazonske_sume
13:26 22.02.2023.

Jako puno se slazem sa Gosp Bubalom ,i ovim tekstom...Ja sam pisao o Sirijskom , ratu kojeg su Rusi sprjecili..Jako pozitivno napravili kad su htjeli razvalit Siriju...Tamo su Turci, okupirali dio teritorije i nikome to ne smeta..Sto se tice rata u Ukraini, prije rata sam pisao da se rat izbjegne i da vojska i narod ne gine..Sticajem okolnosti i dolazec mic po mic na ruske granice stalnim provociranjem Rusije imamo sad sto imamo...Palit vatru oko ruski granica je jako opasno..Nije to Irak, Lib, Sirija Afganistan ...Nazalost u ovoj prici nastradao je Ukrainski narod koji je vezan sa Rusijom,tisucama niti.Kao napr obiteljski jezikom, kulturi...Stotinama god zivili zajedno...Na kraju tamo oduvjek zivi milioni Rusa i Ukrainaca, koji su za suzivot sa Rusijom..Do nikakva rata nije trebalo doc izmedu ova dva naroda..Ukraina je mogla bit suverena slobodna i neutralna zemlja.Saradivat sa Rusijom i zapadom...Ako je netko htio mir u Europi ,ovo je bila najbolja stvar i izbjeci rat..I kad ovako miroljubivo napises u korist oba naroda radi mira proglase te Rusofilom,mali misevi, koji iz jame pisu.A niti jedan na bojisnicu ne ide...U Hrvatskoj, bio je rat i mi smo puno puta pregovarali sa Srbin..Ali oni nisu htjeli nista prihvatit..Daljnji tok rata ne vidim nista dobro jer Ukrainci gube svaki dan teritorij.

VL
DU
Deleted user
13:32 22.02.2023.

Mene zanima hrvatska pozicija i svekolikih Hrvata. Putin jučer: "...napumpavanje Oružanih snaga Ukrajine oružjem, kao i prijenos oznaka ciljeva za udare na rusku vojnu i civilnu infrastrukturu, jasno dokazuju nedosljednost i lažnost tvrdnji američke strane kako Sjedinjene Države nisu strana u sukobu. Također se navodi kako je oružje isporučeno Kijevu, kao i osoblje vojske, uključujući američke državljane, legitimna meta.” Razumije li ovo A.P.? A ako on ne, ima li uopće "pilota u avionu (hrvatskom)" koji to kuži?

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:37 22.02.2023.

Pregovori ? Sa kim ? Putinom ?? Kako ?? Njega samo rat održava na životu. Bez rata on dobiva metak isti dan !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.