Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bruxelles do Božića želi donijeti niz važnih odluka, ali to nije jednostavno kao paljenje adventskih svjećica

storyeditor/2023-12-07/ursula.jpg
Reuters/Pixsell
09.12.2023. u 20:51

Reviziju sedmogodišnjeg proračuna Unije dodatno komplicira i situacija u Njemačkoj, gdje se vlada našla s golemom rupom u proračunu nakon što je Ustavni sud nezakonitim proglasio prebacivanje 60 milijardi eura iz jednog vladina fonda za pomoć u koronakrizi na drugi fond s potporama za zelenu industriju i obnovljive izvore energije.

Ključne riječi

Komentara 1

LU
Lukanda
21:29 09.12.2023.

Ako Europa i dalje ostane ovakva a ne postane država bit če teško u svim smjerovima pogotovo u ekonomiji odbrani svojih granica ako ne bude jedinstva bit će problema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije