Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSLS
Povratak na članak

Broj ministarstava smanjiti, agencije i urede ukinuti

Njemačka vlada ima 16 ministarstava na 85 milijuna stanovnika

Komentari 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
14:13 04.02.2014.

Hm, volim ove modele koji govore, da sve treba smijeniti i preispitati, a samo njih zadržati. U svojih 40 godina u državnoj službi koliko sam tu, prošao sam stotine stabilizacija, modifikacije, uravnilovki, a nakon devedesetih, svaka tri mjeseca imamo sitematizacije.. Rezultati: I dalje gledam iste gubice kao i prije 40 godina, tko je krao krade i dalje, tko je radio, radi i dalje, kog su mobingirali, rade mu to i dalje, kog su uzeli na zub i guzili ga, guze ga i dalje, a situacija postaje incestuozna, jer smo svi u familiji.

VL
LA
Latz
13:56 04.02.2014.

Svima poznato, prežvakano već nebrojeno puta. Ali maknuti ljude koji su vas vezama i uslugama pogurali na poziciju onima koji bi ih mogli ukinuti nije u interesu. A za građane ih već odavno i nije previše briga.

VL
Avatar gladnijura
gladnijura
14:27 04.02.2014.

Sprema se serija izbora pa svi imaju nekaj pametno za povedati. A do sad su čkomeli. Kaj got!

VL
NI
niks100
14:38 04.02.2014.

Sto se ceka?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.