Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNE BROJKE
Povratak na članak

Broj djece oboljele od leukemije u Zagrebu iznad prosjeka

Zapravo nemamo spoznaju zbog čega nastaje akutna limfoblastična leukemija osim što znamo da se djeca rađaju s određenim proonkogenima, genima koji su sposobni u određenim okolnostima izazvati zloćudnu preobrazbu, objašnjava prof. Bilić.

Komentari 5

MA
Mr_Anderson
23:26 20.11.2019.

Zajedničko im je to da su cijepljeni. Ne treba ništ dodat.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
14:50 13.11.2019.

I to nije epidemija. Ali to slučaja ospica jesu epidemija i poziv na histeriziranje.

VL
TR
tracy
14:52 13.11.2019.

kad je sve kontaminirano , pogledajte zbrinjavanje otpada , srednji vijek. ZG je daleko od modernog EU grada , filteri, procistaci samo na papiru. Sava kao kanalizacija , jakusevac sve pod zemlju a odatle u podzemne vode.

VL
PR
predator57
14:39 13.11.2019.

Samo neka institucije dozvoljavaju prekomjernu upotrebu pesticida,herbicida,fungicida, loših ljekova, kemije u prehrani, soju tretiranu prekomjernom upotrebom pesticida. Bravo pametni, priroda vam vaše neznanje naplaćuje.

VL
SA
sladzana.anastasova
21:59 13.11.2019.

Što je zajedničko svoj ovoj dječici, što bi moglo biti okidać 🤔 Recimo na primjer cca 30 doza cjepiva primljenih samo u prvoj godini života! Zašto ranije nije bilo ovoliki broj oboljelih od malignih bolesti? Možda zato što smo mi,, generacije prije 90 i 80 u svojoj prvoj godini života primili svega 9-10 doza cjepiva?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.