Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po planu

Brodski bazeni bit će završeni do kraja travnja

Slavonski Brod, bazeni
Ivica Galović/PIXSELL
19.02.2013.
u 16:30

Radovi su već ušli u završnu fazu, pa je tako dio kompleksa u kojem će biti zatvoreni bazeni već pokriven. Veliki olimpijski bazen s tribinama dobio je svoj puni izgled, a u podrumske prostorije stigla je bazenska tehnika.

Radovi na izgradnji bazenskog kompleksa Vijuš u Slavonskom Brodu teku planiranom dinamikom. Voditelj gradilišta Josip Milovanović kaže kako će službeni rok za završetak svih radova na bazenima, koji istječe krajem travnja, biti ispoštovan. Radovi su već ušli u završnu fazu, pa je tako dio kompleksa u kojem će biti zatvoreni bazeni već pokriven. Veliki olimpijski bazen s tribinama dobio je svoj puni izgled, a u podrumske prostorije stigla je bazenska tehnika.

Trenutno su u tijeku keramičarski radovi, uvođenje instalacija, ličenje i uređenje okoliša. Na ukupno tri etaže (podrum, prizemlje i kat) grade se tri zatvorena bazena - za plivačka i vaterpolo natjecanja (dimenzija 33 puta 25 metara), mali bazen za rasplivavanje (25x12 m) i dječji bazen, te vanjski olimpijski bazen (50x25 m) sa sunčalištima. Na tribinama uz zatvoreni bazen bit će oko 512 sjedećih mjesta za gledatelje, a uz vanjski bazen 815 mjesta. Ukupna površina cijelog kompleksa s pratećim poslovnim prostorima i drugim sadržajima iznosi 8.800 četvornih metara. Izgradnju kompleksa financira Grad Brod, a izvođač radova vrijednih 50,5 milijuna kuna je austrijska tvrtka \"Strabag\".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije