Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U probnom radu

Brođani dobili punionicu električnih automobila

punionica
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
04.03.2016.
u 16:27

Na punionici je moguće istodobno puniti dva vozila, uz vrijeme punjenja od jednog do četiri sata

Na parkiralištu ispred slavonskobrodske Tvrđave u probni rad puštena je prva ELEN punionica za električne automobile. Projekt je ostvaren suradnjom HEP-a i Grada Slavonskog Broda. Na punionici je moguće istodobno puniti dva vozila, uz vrijeme punjenja od jednog do četiri sata, ovisno o stanju baterije vozila.

Svečano otvorenje i puštanje u redovan pogon punionice očekuje se u idućih mjesec dana. Kako doznajemo, korištenje električne energije na ovoj punionici do daljnjega neće se naplaćivati.

>> HEP-u isplaćeno 1,28 milijuna kuna za 20 automobila

>> Europski parlament: Benzinski automobili bit će tiši, električni bučniji

Komentara 2

ST
Starotopoljanin
16:44 04.03.2016.

Znaci cetiri sata sjedi i cekaj dok automobil bude pun struje,a mi puni piva,super punionica.

RI
rikavac
18:08 04.03.2016.

kako ces naplacivat ako nema nijedno vozilo na struju kome ces naplacivat. Da ih slucajno ima desetak kur...bi bilo besplatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije