Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ o referendumu

Brkić: Zaokruživanje "za" ne znači uskraćivanje prava drugima

Milijan Brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.11.2013.
u 13:45

Demokratsko je pravo HDZ-a da ima svoje stavove o tom pitanju, poručio je Milijan Brkić, povjerenik HDZ-a za Osječko-baranjsku županiju, pozvavši građane da glasuju "za" u nedjelju

Zaokruživanje "za" na referendumu o braku ne znači uskraćivanje prava drugima na različitost mišljenja. Demokratsko je pravo HDZ-a da ima svoje stavove o tom pitanju. Poručio je to danas Milijan Brkić, povjerenik HDZ-a za Osječko-baranjsku županiju.

- Obitelj je jedino zajednica muškarca i žene – rekao je, pozvavši građane da glasuju "za" u nedjelju.

Pripreme za izbore

Županijski je HDZ, inače, raspušten prije mjesec dana pa je novinare zanimalo kakva je situacija u ogranku.

- Snimamo stanje u općinskim i gradskim organizacijama HDZ-a. Donijet ćemo potom određene odluke. Sve su to pripreme za unutarstranačke izbore koji su za šest mjeseci – kazao je Brkić. Pripremaju se, dodao je, i za moguće izvanredne parlamentarne izbore.

- Vlada nije učinila ono što je bilo nužno kako bi se pokrenulo gospodarstvo, kao i niz drugih stvari važnih za budućnost – naveo je.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar __________
__________
15:35 28.11.2013.

Je li to onaj Milijan Vaso Brkić koji je na preveru diplomirao?

Avatar gladnijura
gladnijura
14:30 28.11.2013.

Policjot dijeli savjete. Da poludiš!

MU
munjara
20:53 28.11.2013.

Nemoj Savo i ti !Mani se čorava posla,nije to za tebe.Pa nije to prometni fakultet.Tko uopće spominje "obitelj",kakva te "obitelj spopala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije