Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo uhićeni

Britanski turisti pretukli zadarskog taksista

taksisti, Zadar
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
02.09.2015.
u 10:02

Britanci su ga ozlijedili i pobjegli nakon napada, no ubrzo su uhićeni

Komentara 5

BA
bartolkai
10:53 02.09.2015.

I`m suprised!

OB
ObrenM
13:23 02.09.2015.

U ime turizma skidamo gace pred svima njima.Kamperima dopustamo parkiranje po parkiralistima,robnim centrima-danima,a autokampovi-poluprazni.Urlanja pijanih i drogiranih kroz cijelu noc.Besplatno spasavamo neodgovorne"turiste"iz mora,planina,pecina.Radi Hgss,helikopteri,hitne pomoci.Vijesti na stranim jezicima svakoga sata.Toleriramo im napade na policiju,sve u ime turizma.Kakav tretman imamo mi,ako dodjemo u slicnu situaciju u tudjoj zemlji?Osim uznistva,treba dignuti kredit za platiti prekrsaj.Ne treba ici daleko,dosta je u nasu "prijateljsku"Sloveniju.Zivio Lorencin i ovakav "turizam".Pozdrav sa skinutim gacama.

IV
ivanjoksimovic
10:52 02.09.2015.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije