Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINSTVEN PODUHVAT
Povratak na članak

Britanski pustolov pješači od izvora do ušća Amazona

Bivši britanski vojnik pokušava učiniti ono što još nijedan čovjek nije – prepješačiti najdulju svjetsku rijeku, Amazon, od izvora do ušća, što predstavlja putovanje kroz gustu džunglu šest i pol tisuća kilometara.

Komentari 2

AG
Agramer198
16:13 08.12.2009.

Aha, fino drago mi je zbog njega.. Nema veze kaj čovjek tam može stradati na 5436 vrlo neugodna i bolna načina od kojih dobar broj može bit smrtonosan. Al posebno mi je zanimljiva ona sitna riba koja dok čovjek urinira lijepo nacilja i skoči u pim..pek i onda tam ostane tak što raširi bodlje. BODLJE! I eto ti disfunkcije na kvadrat :)

VL
OB
-obrisani-
19:52 08.12.2009.

I besposlen pop jarceve krsti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.