Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđena na 15 godina

Britanka s partnerom zlostavljala, mučila i izgladnjivala djecu: 'Nema empatije niti se kaje'

Cheryl Pickles
Foto: Durham Constabulary via Facebook
28.04.2023.
u 22:46

Istraga pokrenuta 2018. pokazala je da je s partnerom Andrewom Hadwinom (39) djecu hranila sapunom i šamponom, tjerala ih da se tuširaju kipućom vodom i polijevala ledenom. Djeca su noćima tražila hranu po kontejnerima, a par bi jeo pred njima

Britanka Cheryl Pickles (35) osuđena je na 15 godina zatvora jer je zlostavljala i mučila djecu s partnerom Andrewom Hadwinom (39) koji je prije dva mjeseca pronađen mrtav u zatvorskoj ćeliji. Prema iskazu suca djecu su zlostavljali više mjeseci i na razne načine. Između ostalog, navodi se kako su djecu izgladnjivali, hranili ih sapunom i šamponom, tjerali ih da se tuširaju kipućom vodom i polijevali ih ledenom. Par je djecu zatvarao u ormariće ili ih satima tjerao da čuče ili stoje na jednoj nozi. Jednom je djetetu Pickles držala glavu pod vodom dok se gotovo nije ugušilo piše Daily Mail.

Istraga koju je policija pokrenula 2018. dovela je do konačnog uhićenja para, a Hadwin je optužen i proglašen krivim za silovanje i seksualno zlostavljanje. Istraga za sada nije utvrdila uzroke njegove smrti. Djeca bila toliko izgladnjela da ih je dvoje po noći tražilo hranu po kontejnerima. Pickles i Hadwin su naručivali hranu i jeli ju pred izgladnjelom djecom. Kako ih ne bi prijavila policiji, par je djeci "ispirao mozak", stoji u izvještaju sa suda.

Ipak, djeca su slučaj prijavila odrasloj osobi koja je obavijestila policiju. Tom je prilikom par pokušao svoje radnje prikriti krivotvoreći pisma i tvrdeći da su ih napisala djeca. "Žao nam je, lagali smo", stajalo je u pismima, ali je stručnjak za rukopis ustanovio da su pisma lažna, to jest da nije riječ o dječjem rukopisu. "Vi ste bezosjećajna osoba. Niste pokazali niti empatiju, niti pokajanje zbog sadističkog odnošenja prema djeci", rekao je sud u zaključku.

VIDEO: Uznemirujuća snimka: Vozilo se zapalilo tijekom policijske potjere, vozač se spasio u posljednjem trenutku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije