Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIZANJE STRAŽNJICE

Britanka preminula nakon operacije u Turskoj: 'To je tako velik rizik. Ostavila je troje male djece'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
10.01.2024.
u 17:38

Njezin shrvani brat Carl (37) rekao je da su je obitelj i partner pokušali uvjeriti da ne ide na operaciju jer su bili zabrinuti za njezinu sigurnost

Majka troje djece iz Velike Britanije preminula je nekoliko dana nakon operacije podizanja stražnjice u Turskoj. Demi Agoglia (26) iz Salforda navodno se razboljela unatoč tome što su liječnici njezinu operaciju prvotno proglasili uspješnom. 

Kako prenosi Daily Mail, 26-godišnjakinja se osjećala loše samo nekoliko sati prije nego što se trebala vratiti u Manchester. Prebačena je na odjela intenzivne njege, a u ponedjeljak je proglašena mrtvom. Majka je navodno otišla u Tursku nakon što je već imala stomatološku intervenciju, kao i još jednu operaciju.

Njezin shrvani brat Carl (37) rekao je da su je obitelj i partner pokušali uvjeriti da ne ide na operaciju jer su bili zabrinuti za njezinu sigurnost. 

VEZANI ČLANCI:

"Tragično je to što se dogodilo. Baš smo u šoku. Otišla je u Istanbul to napraviti. Prethodno je išla raditi zube. Nitko nije htio da ona ide", kazao je te dodao: "Ako netko misli ići u Tursku na operaciju, rekao bih da to ne napravi! Čak ni njezin dečko nije htio da to učini".

"Samo nemojte to raditi, to je tako velik rizik. Nikada to nije trebala učiniti. Ostavila je troje male djece", istaknuo je 37-godišnjak.

VIDEO Policijski upad u televizijsku postaju u Ekvadoru i oslobađanje taoca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije