Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVEDENI PRITVORSKOM NADZORNIKU

Britanci s gomilom droge uhićeni na splitskom aerodromu: 'Pali' prilikom kontrole putnika

Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/3
06.07.2023.
u 10:57

Nad 29-godišnjakom i 35-godišnjakom je dovršeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, priopćila je policijska uprava Splitsko-dalmatinska

Dvojica Britanaca pokušala su ući u Hrvatsku preko splitske Zračne luke prtljage pune različitih narkotika. Iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske izvijestili su da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom i 35-godišnjakom oboje državljana Velike Britanije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Naime, u srijedu, prilikom kontrole putnika zračnog prometa i njihove prtljage, relacija Birmingham-Split, na prostoru za carinsku kontrolu aerodroma Resnik policijski službenici u suradnji s djelatnicima Carine u prtljazi 29-godišnjaka pronašli su i oduzeli 6,8 grama kokaina i 13,10 grama ketamina dok je u prtljazi 35-godišnjaka pronađeno i oduzeto 23,8 grama kokaina, 15,2 grama MDMA, 100 komada tableta ecstasy te 14,8 grama halucinogenih gljiva pakiranih u 30 kapsula. Isti se uz kaznenu prijavu privode pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije