Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masovni ubojica

Breivik majci: Oprosti što sam ti uništio život!

breivik
31.10.2013.
u 22:52

Nekoliko dana prije smrti u ožujku ga je majka posjetila u zatvoru. Zagrlio ju je i šapnuo "oprosti što sam ti uništio život".

Anders Breivik, norveški masovni ubojica koji je ubio 77 ljudi, prije smrti od raka se ispričao svojoj majci jer joj je uništio život, stoji u novoj knjizi, piše Telegraph

Knjiga "Majka" napisana je na temelju razgovora Wenche Behring Breivik sa novinarkom Marit Christensen. Breivikova majka joj je u jednom trenutku sebe opisala kao "najtužniju majku" koja je u isto vrijeme i voljela i mrzila svog sina. 

Nije znala da je njezin sin 22. srpnja 2011. godine planira napade te mu je te večeri skuhala večeru koja se ohladila dok je čekala da se vrati i gledala vijesti o eksplozijama i ubojstvima nepoznatog ubojice. 

Slomila se kada je te večeri u njezinu kuću stigla policija kako bi joj rekla da njezinog sina sumnjiče za masakr. Nekoliko dana prije smrti u ožujku ga je posjetila u zatvoru. Zagrlio ju je i šapnuo "oprosti što sam ti uništio život".  

Komentara 3

Avatar EvEvil
EvEvil
10:05 01.11.2013.

najgore od svega je što je tom monstrumu jedino zbog toga žao!

Avatar Luring
Luring
19:51 01.11.2013.

Lud!

DU
Deleted user
16:35 04.11.2013.

Samo je pitanje vremena kad će se negdje pojaviti novi Anders Breivik. Andersa Breivika je iznjedrilo norveško demokratsko društvo. Arogancija i bahatost manjinskih skupina zaštićenih zakonima i policijom, neke ljude natjeraju na sulude poteze. U norveškom slučaju ta manjina suu useljenici, koje, ruku na srce, ne smijete ni krivo pogledati, a da vas odmah ne optuže za rasizam...itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije