Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoće li ići?

Brazilska predsjednica Milanovića pozvala na Svjetsko prvenstvo!

Zoran Milanović
Ivo Čagalj/PIXSELL
Autor
Ivanka Toma
27.04.2014.
u 16:27

Milanović, kažu u Vladi, ima u vidu da je odlazak na prvenstvo ujedno i promocija Hrvatske, posebno u kontekstu što smo turistička zemlja.

Premijeru Zoranu Milanoviću stigao je poziv predsjednice Brazila Dilme Rousseff da dođe na Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. koje se održava u Brazilu.

Nogometne utakmice igrati će se od 12. lipnja do 13. srpnja. U Vladi su nam potvrdili da je Milanoviću stigao poziv na nogometno prvenstvo, no premijer još nije odlučio hoće li odlazak na prvenstvo u nogometu moći uskladiti sa svojim obavezama.

Promocija Hrvatske

Milanović, kažu u Vladi, ima u vidu da je odlazak na prvenstvo ujedno i promocija Hrvatske, posebno u kontekstu što smo turistička zemlja, te da bi posebno zanimljivo, ali i produktivno s obzirom na veliki medijski interes koji vlada za nogomet bilo otići na otvaranje.

Turnir, naime, otvaraju Hrvatska i Brazil koji će zaigrati 12. lipnja u Sao Paulu u 22 sata po hrvatskom vremenu.

>>Milanović, Šuker i Štimac: Navijajte hrvatski!

>>Milanović s belgijskim premijerom razgovarao o nogometu!

Komentara 41

KA
kafka
16:37 27.04.2014.

Neka ode, vidi i ostane. :-)

BA
Bananaman
18:05 27.04.2014.

Nek ide o svom trosku.

KA
kafka
16:37 27.04.2014.

? Tko plaća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije