Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'muževan sam'

Napumpao bicepse na rekordnih 74 cm smrtonosnim koktelom!

bilder,Brazil
Foto: Youtube Screenshot
1/2
11.03.2014.
u 14:55

Iako svjestan da ''prelazi granicu'' te da mu prijeti opasnost od infekcije, vlasnik najvećih brazilskih bicepsa smatra se privlačnim i muževnim unatoč činjenici da je neoženjen te da živi s majkom

Bilder Arlindo de Souza (43), od milja nazvan Planina, svakodnevno riskira život da bi “napumpao” mišiće. U njih ubrizgava potencijalno smrtonosni koktel ulja i alkohola koji je obim njegovih bicepsa povećao na nevjerojatna 74 centimetra!

Iako svjestan da ''prelazi granicu'' te da mu prijeti opasnost od infekcije, vlasnik najvećih brazilskih bicepsa smatra se privlačnim i muževnim unatoč činjenici da je neoženjen te da živi s majkom!

– I moj prijatelj Paulinho uzimao je ulje, ali je preminuo. Nikome ne savjetujem da slijedi moj put – poručio je i dodao da se za ''čudesni preparat'' odlučio nakon što je prestao uzimati hormone, steroide i vitamine za konje.

Obožavatelj filmova Arnolda Schwarzeneggera otkrio je i da pazi gdje će zabosti iglu jer se lako može dogoditi da mu zbog neopreznosti amputiraju ruke.

>>Bilder koji sliči Popaju, doga veličine konja, najbrža ovca...

Komentara 4

CA
campa
18:22 11.03.2014.

Nakaza.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:56 11.03.2014.

bloody disgusting

SE
selbivoje
11:23 12.03.2014.

za ovako nesto,odmah treba da policija i psihioatri interveniraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije