Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve prokockao

Bratića zbog duga navukao na osamljeno mjesto i izmasakrirao

\'29.04.2011., Ulica brace Radic, Varazdin, Na istrazni sud u Varazdin priveden je Darijo Cemerika optuzen za ubojstvo bratica u Podturenu Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
29.04.2011.
u 14:36

Mario Čemerika posudio je rođaku Dejanu 100.000 kn koje je ovaj potrošio na kocku. Dug nije mogao vratiti pa je Marija odlučio ubiti.

ČAKOVEC – Punih 70 metara pretrčao je teško ozlijeđeni Mario Čemerika (31) bježeći od deset godina mlađeg bratića Dejana, koji ga je, s krvavim kuhinjskim nožem u rukama, pokušavao dokrajčiti. Zadnjim atomima snage dotrčao je na cestu i ugledao svjetla automobila. Pokušao ga je zaustaviti mahanjem, no vozilo je projurilo pokraj njih. Pao je na cestu.

Vozač automobila koji je pokraj ceste ugledao dvojicu muškaraca u trku odjurio je u obližnje romsko naselje Lončarevo, pokupio nekoliko mještana i za nekoliko minuta vratio se s pojačanjem. No, prekasno. Čemerika je već bio mrtav.

Spazivši mještane Lončareva, Dejan, koji je u svom autu već imao pripremljenu odjeću u koju bi se presvukao nakon što bi skrio tijelo, morao je promijeniti plan. Uhvatio se za glavu i počeo vikati da su ih napali maskirani muškarci.

Pritisnut dokazima, među kojima je i nož koji je uzeo iz kuhinjskog seta, popustio je i u četvrtak, na dan Marijeva sprovoda, priznao zločin. 

U pozadini je svega – novac. Mario je Dejanu u travnju posudio 100.000 kuna. Kad je vidio da novac ne vraća, podsjetio ga je na dug. Zadnji rok istjecao je potkraj travnja. Dejan, koji je navodno duboko upao u kockarske dugove, znao je da neće uspjeti skupiti toliko novca pa je bratiću poslao SMS. Pozvao ga je da dođe na tzv. Ekonomiju, između Podturna i Ferketinca. Mario je sjedio u svom Mercedesu. Kad je Dejan pokucao, otvorio mu je vrata. Umjesto novca, izvadio je nož.

Ključne riječi

Komentara 6

MP
mparac3
23:06 29.04.2011.

Tko ce koga, ako nece svoj svoga....... Imam primjetiti da je u Hrvatskoj sansa da te ubije netko od bliznjih, barem pet puta veca, negoli da to ucini nepoznat netko, ili neprijatelj ti neki.... U ostatku svijeta tako nije, osim mozda u Srbiji....

OB
-obrisani-
23:44 29.04.2011.

Ajme koji podlac! Pa jel itko shvaća da je Goli otok potreba? Ima ljudi koji ne mogu živjeti normalno u zajednici !

AN
anonimna1
09:37 30.04.2011.

ima 21 godinu .Proizlazi iz teksta, odakle njemu toliki novac za posuđivanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije