Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica
Povratak na članak

Branko Hrg kandidira se za novog predsjednika HSS-a

– Želimo da HSS bude moderna stranka, a ne da je vodi začahurena ekipa koja misli da je tako radio i Stjepan Radić – kazao je Hrg

Komentari 6

KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:53 21.12.2011.

BRANKO HRG JE SVE REKEL U VEZI HSS-a.! Podrzimo Branka jer kak je on ponovio rijeci Dr.Stjepana Radica da HSS nije privatna stranka nego svih nas u HSS-u. Dakle javio se je kandidat koji vec od samog pocetka je poceoeo voditi HSS na nacin koji je poveo Dr.Stjepan Radic . Puno uspjeha zelimo Branku !

VL
YO
yocko
16:44 21.12.2011.

Ma nije Hrgu do HSSa več da uđe u sabor, a Bajs je barem pravnik a Hrg je nepismen jer ima školu završenu i to samo tečaj za predškolsku djecu učiti, a inače tko ga nepozna taj mu i povjeruje možda da je sve tako, a gorji je od Friščića a njemu se ruga.

VL
I1
Ivan 123
17:48 21.12.2011.

Barnko Hrg nije sposoban voditi svoj mali grad kao Gradonačelnik a kamoli da ce voditi HSS vidjelo se svih ovih godina šta je radio za Križevce,te davao ljudima lazna obecanja i nade,na temelju toga da ostani u vlasti. Pljuvaju po Friščiću a da njie bilo njega Koren nebio bio nikada Župan Koprivničko Križevačke županije kao ni Hrg gradonačelnik (takozvani Križevački Šerif) sramota za HSS

VL
Avatar madcap
madcap
23:00 21.12.2011.

U ovom trenutku svatko je sposoban voditi HSS. Prosto zato jer je s 1 zastupnikom u Saboru potpuno nebitno hoće li postojati ili ne.

VL
SU
suncobran
23:35 21.12.2011.

šta je Brankec do nedugo si sa Frišom,Korenom,Ogumanom bio zajedno u zalaganju gradnje smetišta na Gunjaku ali kad si videl da ti ode stolac gradonačelnika otpilil si koalicijske partnere SDP-a i pobjegao u tabor HDZ-a da zadržiš još jedan mandat a sad si toliko protiv svog vođe s kojim si i koval to usijano železo preslušaj si svoj izvještaj na radio križevcima što si govoril da ne ispadne da ljudi lažu a šta ste napravili sa raspodjelom državne zemlje u kž. to je kriminal srozal svoje ljude i dodjelili nekom tko nema blede dume o poljoprivredi ali izgleda da će se klupko uskoro odmotati i prije tvoje kandidature

VL
HE
heraklit88
14:40 22.12.2011.

Sve stranke u Hrvatskoj su moderne jer je riječ moderan nastala od latinskog modernus što zanči: sadašnji, suvremeni onaj koji se odnosi na sadašnjost. Slična besmislica postoji i kod naziva HNS (Hrvatska narodna stranka, gdje koriste naziv narodna. Koja jee to stranka nenarodna? Valjda su sve narodne. HSS na vrlo zgusnutoj političkoj sceni ima svoju političku tj. biračku nišu i ne trebaj joj nikakav besmisleni modernizam. Treba samo vrh stranke naučiti kako funkcionira D\'Hondtov izborni sustav. HNS je imao 2 zastupnika na prošlim izborima a sad ih na grbači SDP-a ima 14. Da je HSS koalirao s HDZ-om imao bi najmanje 6 zastupnika i ne znam u čemu je problem. Gosp. Fričić je vrlo korektan i načelan političar koji je sve dao da HSS dobije više zastupnika osim što nije napravio prirodnu koaliciju s HDZ-om jer liberalnoj ljevici HSS nikad i nije pripadao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.