Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup
Povratak na članak

Braniteljske udruge protiv dolaska Aleksandra Vučića u Vukovar

Na predizbornom skupu u Vukovaru za sutra je najavljeno gostovanje Aleksandra Vučića, nekadašnjeg istaknutog člana Šešeljevih radikala

Komentari 35

BM
Boris Markovic
12:19 24.11.2011.

Braniteljske Udruge su u krivu. SNS (partija Vucica i Nikolica) se odrekla ove granice jos 2008 (original vesti je dole). Svako moze da progugla i vidi da je ovo sto kazem tacno. Dnevnik nedelja, 2. novembar 2008. DnevnikOvih je danadana Aleksandar Vučić, donedavno visoki funkcioner srpskih radikala a sada srpskih naprednjaka, javno priznao da se odriče „velike Srbije“ i godinama ponavljanih i zagovaranih granica Karlovac-Karlobag-Virovitica.

VL
TO
Toni50
12:58 24.11.2011.

Iako samo obožavaju i vesele mu se Tadiću i Yosipoviču ovdje to nije slučaj navodno da ima par koji se protive i tako ti dođe naslov ovako Braniteljske udruge protiv dolaska Aleksandra Vučića u Vukovar....

VL
OB
-obrisani-
14:43 24.11.2011.

Tako to ide u životu, pogotovo u Hrvatskoj, Najprije pripustiš petokraku, ali za njom u pravilu i po defaultu stiže kokarda. To je svatko u povijesti imao šansu naučiti, i to dva puta, najprije 1945, a zatim i 1991. Razlikaa je jedino u tome što se 1945, kokarda mjenjala petokrakom, a 1991. se mjenjala petokraka kokardom. A u mom kraju to zovu: isto s.anje drugo pakiranje!

VL
KR
kristov
14:58 24.11.2011.

Pustiti preko granice, uhititi, zatvoriti, procesirati, dokaze osuditi, bez dokaza protjerati. Vrlo jednostavna procedura. Ima li je tko provesti?!

VL
DD
ddh
15:02 24.11.2011.

Vucic je uvjeren, da ce Kukuriku dobiti izbore i da dolazi njegovo vrijeme, da dolazi vrijeme Velike Srbije ili Srboslavije. On zna, da slijedeca ministrica vanjskih poslova, drugarica Pusic isto tako misli, a da ta ideja nije niti Milanovicu strana ili antipaticna. On jednostavno nije mogao cekati, da se vlada u Hrvatskoj promijeni. Jer i on je kao i Kukuriku siguran, da od 04.12.11 dolaze na vlast oni kod kojih ce on i ostali poklonici Draze Mihajlovica biti dobro dosli. A i onaj sa Pantovcaka sanja o tome, da Pantovcak zamijeni sa Dedinjem. Oni su toliko sigurni u svoju stvar, da upce ne kopcaju da u Hrvatskoj postoji i vecina koja drukcije misli. Ali kaj se more.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
15:23 24.11.2011.

Čemu će ovaj Vučić dolaziti? Da bi mogao provocirati?

VL
OF
ofaj
15:43 24.11.2011.

fino kad može lignji aleksandar ii,može i ovaj četnik.a vi hrvatčići glasajte za stranke iz zadnjeg saziva SABORA jer su tak karakterne kao i njihovi bolesne vođe.jer u ovoj zemlji ima tko karakter i kičmu.

VL
DU
Deleted user
19:12 24.11.2011.

Moje misljenje; Persona Non Gratis. Mislim da je to mjesanje u unutrasje stvari Republike Hrvatske. Ako pak je bio umjesan u ratu protiv Republike Hrvatske po mom misljenju bi ga trebalo u Hapsiti!?

VL
PE
pejickat
21:57 24.11.2011.

Braniteljske udruge ili udruge sankerskih ratnika koji su invaliditet stekli , po birtijama zbog nesposobnosti , nesmotrenosti i pijanstva rukovanja oruzjem. Najcesce se sami propucavaju i stjecu status invalida domovinskog rata. Ma kakve braniteljske udruge.. Gdje su Hrvatske zakonske institucijee , nije li dolazak jedne takve osobe direktna povreda ustavnih i zakonskih normi. Pozivanje na netrpeljivost i raspirivanje nacionalne mrznje . Tko je tu glup u ovoj prici , ili cemu onda sluze nasi zakoni??!!

VL
AN
Ante1956
23:08 24.11.2011.

Hrvatska mora uvesti vize za srbiju jer u protivnom moze doci tko hoce i niko ih ne moze sprijeciti da dodje .Na tom viznom planu ostati dok se ne razjasne gdije su nestale osobe iz Hrvatske .Samo tako mozemo nesto izvuci ,isto tako traziti ratnu odstetu za sva zla koje su ucinile horde zla sa istoka .To je moje misljenje .Bog.

VL
OB
-obrisani-
23:22 24.11.2011.

Opet sam razočaran, zar je moguće da ga neće dočekati najpopularniji čovjek u Hrvatskoj - josipović, pa da mu nešto odsvira na klaviru , neku prigodnu kao što je to radio dodigu i tadiću, zar je moguće da kosorica neće oteti još kojih 100-200 kuna od umirovljenih vojnika i RVI-a kako bi se pokrili troškovi dolaska ovako važnog gosta, zar je moguće da neće čačić pokušati razviti gospodarsku suradnju sa navedenom veličinom . Zar zaboravljaju kako će to lijepo biti dočekano u europi a i pohlepna gomila smrdljivog smeća što je velika većina Hrvata će to znati nagraditi na izborima , ali još ima vremena da se to popravi

VL
TH
thekurcula
23:54 24.11.2011.

Zašto bi se srpske stranke ogradile za zauvek od ideje da određene teritorije koje sad pripadaju Republici Hrvatskoj u budućnosti, kad bude bila povoljna istorijska situacija, pripoje Srbiji? Koji međunarodna povelja, ili zakon, ih primorava na takvo deklarativno trajno odricanje od neke političke ideje?

VL
AN
Ante1956
00:24 25.11.2011.

Petokolonasi samo sanjajte zar vam nije dosta dobili ste 1995 po pizduri ,stvarno ste lud narod .Da imate i malo u glavi prihvatili bi stvar kaoova jest u suprotnom cete izgubiti i vojvodinu .Dajte jednom prihvatite da vam je ostaoo Beogradski pasuluk jer Kosova republjik je odleprsala i tako od velike srbije napraviste malu .Cao za sva vremena.

VL
AB
A.B.
09:25 25.11.2011.

the kurcula: znaci da vukovar \"isotrijski\" pripada srbiji jer u vukovaru jedan trecina pucanstva srpska? a sta je sa one dvije trecina hrvata? ne mislim da bi se oni rado pridruzili srbiji? ili si ti tu drugog misljenja? samo tii uci svoju djecu tako dalje... zbog takvih kao tebe vam je otislo kosovo i crna gora se otcjepila od vas. a ako se dalje budes tako ponasao, otic ce vam i vojvodina kao najnaprediniji dio vase zaostale i gladne drzave. bez vas bi vojvodina bila vec EU. vi ste kao narod najveca kocnica svakom napredku u ovim nasim prostorima. ali havala bogo smo vas skinili sa vrata. a dokle ste stigli bez nase i slovenske love vidis i sam. nemate sta da jedete u tom jadu i bijedi. pozdrav iz civilizacije ;-)

VL
TH
thekurcula
09:55 25.11.2011.

25.11.2011. u 09:25h A.B. je napisao/la: the kurcula: znaci da vukovar \"isotrijski\" pripada srbiji jer u vukovaru jedan trecina pucanstva srpska? a sta je sa one dvije trecina hrvata? ne mislim da bi se oni rado pridruzili srbiji? _______________ AA jesam li ja možda govorio o kriterijumima po kojima se određuju međundržavne granice i tvrdio da postoji univerzalni i apsolutni princip? I da se on sastoji i prebrojavanju, to jest da se određuje referendumom? Na koncu ni Srbi u Hrvatskoj nisu pristali da ih Tuđman prevede u nacionalnu manjinu i izvede iz Jugoalsavije pa je Tuđman to uradio u većinsku potporu Hrvata i logistiku zapadnih sila. Ali nije to tema. Nisam o tome govorio. Moje je pitanje jednostavnije: po kom bi se osnovu od neke političke partije u Hrvatskoj moglo tražiti da se deklarativno odrekne bilo kakvog političkog programa koji bi planirao, kad se za to steknu uslovi, pripajanje određenih teritorija današnje RH Srbiji?

VL
TH
thekurcula
10:03 25.11.2011.

A dalje, u vezi tvog pisma: hvala na brizi i dobronamernim savetima kakvu politiku Srbija treba da vodi, ali ja ću primetiti da to nije tvoj posao. Ti treba da se brineš o svojoj gladnoj državi koja nema budućnosti a koja je stvorena zločinom nad Srbima.

VL
LO
Louie
13:05 25.11.2011.

Ne dozvolite da se srbi tako sire po Hrvatskoj. Sa njima preko Drine.

VL
AB
A.B.
13:11 25.11.2011.

@thekurucla pa dobro onda, neka srbi u hvatskoj poticu ideologiju velike srbije. ali se vise ne usudjuju. vide srbi iz zapadne slavonije sta im se sa bracom iz krajine desilo. pametan smo mi narod lega. nije rat samo silovanje, ubijanje i pljackanje. 99% rata je politika. samo je vasim vodjama iz 90ih cisto faliala inteligencija da od tolke oruzane nadmoci profitiraju. a tih 4,54% srba u hrvatskoj nisu nikakva opasanost za nas. a ako postanu znas i sam sta ce biti. vi ste kao narod toliko SMOTANI da ni kosovo niste bili u stanju zauzeti. zato, niko vas se ne boji ni na ksovo a kamol i u hrvatskoj. pomoz bog! ;-)

VL
AB
A.B.
13:17 25.11.2011.

@kurucla HA HA HA... gladna drzava... mislim znam da nismo nizozemska, ali ti iz trece najsiromasnije drzave europe meni govoriti da sam gladan. he he he.... covjece, nismo bogati, ali nam je dovoljno da idemo svake godine koji tjedan na more, pijemo vino sa njemicama, austrijankama, talijankama, engelskinjama, cehinjama i da dalje ne nabrajam. u tu vasu zonu sumraka se niko ne usudjuje doci, jer ste cisto zaostali, gladni, primitivni, fasisiticki kriminalci.... 33% glasova na zandjim izborima seselju dati.... seselj sjedi u den haag-u, mislim da ti je to jasno. a jesi li se ti malo pozelio mora? vina? strankinja? sunca? MIRA? e sada prestani molim te ovdje o velikoj srbiji... bolje ti je da ides na kosovo i branis svoju koljevku kulure junacino jedna, kulture kojoj se cijeli svijet u 90ima divio ko egiptaskim piramidama.... POMOZ BOG! ;-)

VL
Avatar gutenabend
gutenabend
13:44 25.11.2011.

25.11.2011. u 10:03h thekurcula je napisao/la: koja nema budućnosti a koja je stvorena zločinom nad Srbima. -------------------------------------- Jedina zemlja stvorena zloćinom je \"Republika Srpska\".

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.