Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Braniteljske udruge iz Primorsko-goranske županije poduprle Bandića

Osamnaest braniteljskih udruga Primorsko-goranske županije proizašlih iz Domovinskog rata dalo je "bezrezervnu" podršku Milanu Bandiću u drugom krugu predsjedničkih izbora.

Komentari 28

BR
Brezovica
00:48 08.01.2010.

@NE za Bandita Jadan je onaj koji cijeli život provede bez cilja. Pođi od sebe, izabrao si ime s jasnim ciljem, komentiraš s jasnim ciljem, pljuješ po jednom a braniš drugog bez obzira na činjenice, naravno s jasnim ciljem. S ciljem oduzimaš pravo cilja jer im nije isti kao tvoj cilj. Hm, ipak je fora u PravDi.

VL
JO
johnwayne1
11:51 08.01.2010.

Eto, i branitelji su prepoznali koji je bolji kandidat,a mislim da oni i najbolje mogu to procijeniti

VL
ZV
Zvonimir555
12:57 08.01.2010.

Sve mi je postalo jasno, otkako sam vidila u Vecernjem , A Moglo SE PROCITATI I IZ AVIONA , TESTIRANO na 1008 Ispitanika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????: - ONO 55,8888888888 % I ono 39,55 % ?????? Za koga navija Europa..!!! Nemojte se dati..!!! Nemojte se dati uznemiravati .!!!!!!!

VL
BU
bucek
14:25 08.01.2010.

Svi za Bandica!

VL
DV
dvorskaluda
18:49 07.01.2010.

Ma koje dostojanstvo branitelja Bandić štiti i kako?????????????????????????????????????? I koji ste vi branitelji - sa pravog popisa ili onog koji sadrži 263 tisuće branitelja???????????????? SVATKO tko pozna prave branitelje - može čuti istinu i vidjeti istinu o njihovom dostojanstvu. A one činovnike i činovnice koji su iz Zagreba odlazili na neka mjesta bojišnice \"posjetiti\" rat - i onda dobili braniteljske mirovine u dobi od 35 godina i zbog toga što su čuli odjeke pucnjave - takvim su puni uredi i rezne udruge - takvi su se fino uljebili kao Boris Kunst - prodali malo propagande i tiho rekli svoju cijenu.

VL
KA
karambita
19:04 07.01.2010.

Postavlja se pitanje, zasto su braniteljske udruge za Bandica??? Da, Josipovic im ne odgovara jer se mnogi \"tzv. branitelji\" koji su front vidjeli samo na TV, boje za svoj status. Bolja solucija je Josipovic, pa da se vec jednom vididi tko je branitelj, a tko simulant.

VL
RE
remax
18:54 07.01.2010.

Pozdrav BRANTITELJIM! takve vas zelim da vidim na okupu! GLAS ZA BANDICA GLAS JE ZA HRVATSKU GLAS ZA JOSIPOVICA JE GLAS ZA VELIKU SRBIJU

VL
DV
dvorskaluda
18:56 07.01.2010.

Ma koje dostojanstvo branitelja Bandić štiti i kako?????????????????????????????????????? I koji ste vi branitelji - sa pravog popisa ili onog koji sadrži 263 tisuće branitelja???????????????? SVATKO tko pozna prave branitelje - može čuti istinu i vidjeti istinu o njihovom dostojanstvu. A one činovnike i činovnice koji su iz Zagreba odlazili na neka mjesta bojišnice \"posjetiti\" rat - i onda dobili braniteljske mirovine u dobi od 35 godina i zbog toga što su čuli odjeke pucnjave - takvim su puni uredi i rezne udruge - takvi su se fino uljebili kao Boris Kunst - prodali malo propagande i tiho rekli svoju cijenu.

VL
BT
bili-tartuf
19:04 07.01.2010.

pa normalno da podupiremo Hrvate za Hrvatsku (i ne za yugo-udbasé)..Zivila 119.- !!

VL
BT
bili-tartuf
19:07 07.01.2010.

zar ni dovoljno recí, da je mali-Pijonir Ivo , besplatno ljetova na Golome otoku kod Tatice,..di je ucíja-zanat ,..kako postupati sa Politickim Nesistomisljenicima !!??...

VL
Avatar miletiml
miletiml
19:08 07.01.2010.

e moji branitelji i ja sam to bio ali to sto vama treb meni ne vama samo da je cajki i ovakvih kao bandic koji ce vas kasnije odbacit kao ispranu krpu probudite se i ne zivite u proslosti

VL
OB
-obrisani-
19:14 07.01.2010.

Nije toliko problem u samome Jusufoviću, Dakle, kandidirala ga je komunistička partija po imenu SDP, - koja je u izbornoj noći na prošlim parlamentarnim izborima organizirala u srcu Zagreba DERNEK uz yugoslavenske i partizanske pjesme, e tu je problem im i to velik problem. ▀▄▀▄▀

VL
BT
bili-tartuf
19:17 07.01.2010.

pressboreli.., si ti cúja za Fracara ??..pa neizmisljaj..

VL
KO
kole26
19:25 07.01.2010.

Dragi moji branitelji branili ste ovu zemlju da bi narod imao nešto svoje i da bi mi i naša djeca živjeli u slobodi i blagostanju kao jedna Austrija koja ima puno manje resursa od naše zemlje. Ja sam bio previše mlad da bi sudjelovao u to vrijeme u dom. ratu. Nažalost nakon tolikih godina zemlja nam je u totalnom kaosu i u njoj vladaju kriminal i korupcija, a Bandić i takvi su to napravili. Ja želim da moje novorođeno dijete živi u zemlji u kojoj će imati neki prosperitet. Ovi crveni i crni mi idu stvarno na kurac 21 stoljeće je. Mene zanima moje dijete i njegova budućnost, a to znači, ne posao po rodbinskoj vezi već sposobnosti , ne mirovina bez zasluge, ne poslovi za državu i grad po podobnosti itd. Čovjek koji je skupio 19 mil kn za kampanju u ovo vrijeme može biti samo \" BIG BOSS \" Trošio je novce građana šakom i kapom i prije izborne kampanje hodajući po Hrvatskoj sigurno iz svog džepa itd. Bandić dao ovo, Bandić dao ono, nije dao on nego mi građani , kad bude trošio svoje novce pošteno zarađene sigurno se ne bi tako ponašao. KATASTROFA !

VL
OB
-obrisani-
19:30 07.01.2010.

kole kosta vodi brigu za svoju zrbiju.

VL
ZL
zlatka
20:01 07.01.2010.

Bravo dečki, postane li josipović predsjednik zasigurno će Beograd i međunarodna politika imati svog čovjeka na Pantovčaka, no Hrvatska ne će imati svog čovjeka u međunarodnoj politici kao što ga nije imala zadnjih 10 godina.

VL
OB
-obrisani-
20:11 07.01.2010.

..Vec smo svi skoro zaboravili na jedan incident u kojem je Milan Bandic napravio nekoliko protuzakonitih radnji, koje bi mnogim politicarima u normalnim državama bile dovoljne da više nikad ni ne pomisle na bilo kakvu buducnost u politici. A nii u najludem snu im ne bi palo na pamet da se kandidiraju za predsjednika svoje države. Bandic je tako, jedne subotnje veceri pocetkom 2002. godine, 2 puta bježao. Prvo vozacu kojega je okrznuo, a zatim za vrijeme policijskog ocevida, nakon što je odbio alkotest, ponovo je sjeo u auto. Policija ga je lovila slijedeca 2,5 kilometra pod rotirajucim svjetlima. Nakon što je po drugi puta zaustavljen, ustanovljeno je da u sebi ima 1,6 promila alkohola. I kao da sve ovo nije dovoljno, u isto vrijeme Bandic se pokušavao \'nagoditi\' sa policajcima, a kad to nije išlo, prijetio im je. A nakon tog incidenta, lagao je o tome što se dogadalo, a Krešimiru, koji se jedini nije uplašio prijetnji gradonacelnika, dogodio se i otkaz. A tko je nakon svega najviše nastradao? Odgovor na ovo pitanje je Krešimir Mišic, policajac koji, za razliku od svojih kolega, nije mogao podnijeti da Milan Bandic ne bude kažnjen za svoja nedjela. Krešimir je dobio otkaz..

VL
OB
-obrisani-
20:24 07.01.2010.

▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ Poštovani FORUMAŠI komunistička CENZURA na djelu Za one koji nisu znali STYRIA je austrijska firma -večinski vlasnik VL Morao sam kontaktirati Styriju radi ovih cenzura nas nekomunista ovdje na VL g. Horst Pirke kaže da mora bitiora biti više primjedaba na ovu ljevičarsku pristranost i da tek nakon toga može poduzeti korake, P.S ___Ako netko od čitatelja ima primjedaba na ove cenzure baniranja, brisanja iz baze podataka; neka to opiše i pošalje na sljedeću E-Mail adresu: mediagroup@styria.com _Možete pisati hrvatskim jezikom jer oni imaju ljude koji su poznavatelji hrvatskog jezika Zabilježite si svakako E-Mail adresu, jer će za kratko vrijeme cenzor VL tj ADMIN ovo obrisati. g. Horst Pirke iz Styrije uopće nije bio oduševljen ovakvim ponašanjem VL Samo zajednički, tako da svatko pošalje svoju primjedbu na cenzuru VL i to javi STYRIJI nam osigurava ravnopravnost na webu Ovo vam je dragi Hrvati još samo jedan znak KAKVIM sve metodama represije ove komunjare pribjegavaju i da treba glasovat za Bandića jer je komunistička hobotnica svojim krakovima posegla u najbitnije segmente demokracije; «slobodu izjašnjavanja»

VL
BT
bili-tartuf
20:25 07.01.2010.

@dmin daj izrisí ovega Copy-paste..Wotana...bez veze kopira po svim sranicama,..to nima veze sa komentarima...((((((((((((

VL
TP
trias politica
21:01 07.01.2010.

Sve što je Bandić do sada radio, radio je ciljano. Da skupi što više glasova jednog dana kada će se kandidirati za predsjednika!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.