Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE IZBORA VLADA DOKAZALA da brine o braniteljima

Braniteljima veća primanja, konačno ide novi zakon: Evo što donosi i za koga je nezgodan

10.05.2023.
u 06:28

Primanja na temelju stupnja oštećenja utvrđivat će Vlada svojim odlukama, a najavljuje se i osnivanje ustanove za trajni smještaj branitelja kojima treba institucionalna pomoć

Komentara 43

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
08:14 10.05.2023.

Ovakvim naslovima samo se šire krive informacije, jer branitelji nemaju nikakva državna primanja niti privilegije (osim braniteljskog ispraćaja kad umru, ako ga obitelj želi), već ih imaju samo stradalnici domovinskog rata. Branitelj sam, dragovoljac i nemam nikakvih privilegija, niti ih želim, jer se nisam za njih borio. Zaposlen sam, stan sam kupio kreditom i živim kao i većina ostalih građana.

PU
Purger67
07:17 10.05.2023.

Mi koji nismo ništa tražili od države nego smo se prihvatili posla ispadamo budale, život je škola

AN
AntePortas9
10:28 10.05.2023.

Jedan rat je zavrsio prije skoro osam desetljeća, pa još uvijek ima 15 000 partizanskih mirovina. Nitko ih ne spominje. P. S. Ne koristim nikakve braniteljske "povlastice".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije