Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi čovjek hdz-a pozvao na prekid protesta
Povratak na članak

Drago Prgomet: 'Branitelji, vrijeme je za prekid prosvjeda'

Ostavka ministra Predraga Matića ne bi bila znak osobnog poraza

Komentari 366

NO
normalac
20:44 02.02.2015.

Hrvatski narod se nije uplašio 400 JNA zrakoplova, a ne da se plaši svojih sinova. Nema šanse. Ni Fred Matić nit Milanović ili Karamarko ne predstavljaju sve nas. Narod teško živi, siromaštvo se svakodnevno povećava i tu treba imati senzibilnosti. 200 građana ne predstavlja nikoga. Narod bira svoje predstavnike i tako će i dalje biti. Ponavljam, plašiti narod koji nas hrani zaista je neukusno. Moram reći, bez obzira na sve, molim da se nikoga ne vrijeđa, posebno invalide. Ako se s nečim ne slažemo, treba pričati, a ne vrijeđati. Administratori bi trebali educirati komentatore da ne vrijeđaju jedni druge.

VL
KA
Kakma
19:51 02.02.2015.

Ispada ovako: Ako nisi za HDZ onda si protiv hrvatske,onda si crveni,onda si los hrvat,onda si izdajica hrvatskog naroda.

VL
QW
qwas33333
19:45 02.02.2015.

predlažem da isti broj nezaposlenih digne šator na javnoj površini pa da usporedimo tretman.

VL
PE
petnaestica
20:13 02.02.2015.

Prgomet je dokaz da i među kukoljom možeš naći zrno žita

VL
PR
Protivcenzure
20:05 02.02.2015.

da se to prgomet nije odmetnuo šefu. on je sa kujunđićem bio.

VL
OL
olala
19:53 02.02.2015.

Neka mi netko objasni od vas ;kako 100% invalid je u stanju toliko putovati,spavati pod šatorom.stalno biti u pokretu???Tu nešto debelo ne štima ovo je već postalo nasilje nad demokracijom.Sramotite nas poštene branitelje!!!

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
19:44 02.02.2015.

Ne možeš prihvatiti da je ova vlast nenarodna? E, to je tvoj problem, tj. tvoj stav...ali nemoj ga trpati svima u usta, pravdajući ove jugoviće.. I kakve su to skirvene poruke u ovom tekstu?

VL
Avatar Sanzo
Sanzo
20:27 02.02.2015.

Ovi specijalci koji su krenuli na šatoraše nešto podugo putuju... A koliko znam, to je bila obavijest iz povjerljivih (hdz-ovih) izvora! Prema tome, čuvajte se.

VL
DI
dinamojavolim1
19:48 02.02.2015.

drago ako ikad dodes na celo hdz-a imate moj glas(ne zbog ovog clanka)

VL
Avatar eli974
eli974
21:34 02.02.2015.

ovaj čovjek je za predsjednika HDZ a ne špijun koji dijeli ovu zemlju za čije interese još ne znamo!

VL
LA
Lavica7
22:45 02.02.2015.

Drzava apsurda. Pljujete komuniste, komuniste birali. Pljujete JNA I NOB -birali njihove borce. Nije valjao Josipovic, Ali je Kolinda dobra , a jedan I drugi poticu iz partizanske obitelji. Pricate o braniteljima I nekom ponosu, a do 2000 god. Ihh se ubilo oko 1500 I nitko nije rekao ni rijeci. Drzava pokradena, a bi sretni ! TKO ste VI?

VL
PA
pajopatak
20:35 02.02.2015.

da prgomet i njemu slični vode hdz, hdz bi vladao 100 godina, aizbore bi dobivao sa 70%.

VL
YO
yohana
19:50 02.02.2015.

Da istina je da ima jos puno branitelja sto nema nikakve naknade ili neki dobiju tu Opacic socijalnu pomoc.Sto o tome Matic i kompani sute?Cijela se je hampa i buka digla oko registra,sta je sada?Moj jedan od sinova sto je bio cijelo vrijeme u ratu,bolestan je ,umro bi da mene nema i da ga pomazem cijelo vrijeme,a mladi sto je poginuo okrece se sigurno u grobu.Sram vas vise bilo ,gospodo koji vladate.

VL
MI
mislav5
20:36 02.02.2015.

Prgomet je razuman čovjek. Šteta što nije postao predsjednik HDZ-a. Ja sam se iščlanio iz HDZ-a onog časa kad je drug Karamarko preuzeo stranku. Od tada moja obitelj i ja ne glasamo za hdz iako smo desno orjentirani. Biramo onoo što preostane- sve samo da nije hdz i sdp. Danas sam se neugodno iznenadio kad sam pročitao da usluge veteranske bolnice imaju pravo koristiti i članovi obitelji branitelja. To me strahovito smeta. Zbog čega bi jedan student, sin nekog branitelja ima pravo na magnetnu rezonancu odmah i preko reda, a ja ne. Za branitelje u redu, ali zar ćemo do devetog pokoljenja skrbiti o precima branitelja. Nedavno sam pročitao da se Američki veterani čudom čude svim tim pravima koji imaju naši veterani i njihove obitelji. Na kraju će biti: slobodu izvojevali, Hrvatsku uništili. Dobiva se dojam da je sve u državi podređeno braniteljskoj populaciji, a to u posljednje vrijeme izaziva veliki animozitet prema njima. Vi gospodine Prgomet ste svjetlo u tom HDZ-u. Želim vam da zasjednete na čelo uz umjerene osobe poput Kolinde. I sam sam radio u HDZ-u na tome, ali su me neuki i primitivni pojedinci natjerali da se ispišem. Jednostavno nisam trpio tu zatucanost i isključivost, tu neobrazovanost i koristohleplje.

VL
KA
KapetanMikulaMali
21:31 02.02.2015.

Svaka vlast koja je izabrana na demokratskim izborima je narodna. Čim netko to počne dovoditi u pitanje cilj mu je stvaranje kaosa i uništavanje države.Ovi ljudi prihvaćaju samo tezu "ili će biti po našem ili bolje da ni države ne nas svih nema". To je patologija koja vodi u propast.

VL
BN
BAT NERVOZA
22:41 02.02.2015.

Ma dragi moji ali samo pravi hrvatski branitelji.Zdušno sam 90-te krenuo u obranu ove lijepe nam naše bogom dane i predivne Hrvatske i uz božiju pomoć ostao sam u fizičkom komadu.a duša je nešto drugo...Ja se svakog dana pitam ili sam ja lud ili netko drugi koji su stvarni ciljevi svega ovog tko nas napada tko nas u JUGOSLAVIJU vraća (pa nje nema..HALOOO) mi smo EU .NATO itd.. Zar ja ne mogu navečer kada dodjem kući umoran nakon posla i fuša (da bih prehranio obitelj) na miru pogledat TV bez ovih podjela i sranja o našim i vašim.Ne dragi moji ja koji vam pošteno zaradjujem svojim rukama vase mirovine plaće dodatke do sada nikad nisam dovodio u sumnju sve to ali od sada mi je zlo da jedva čekam da dobijem priliku te da pokušam pronači sreću u nekoj drugoj zemlji da bih svome sinu omogučio normalniji život daleko od ove bratske podjele..ŽALOSNO....

VL
IS
ISPRAVNO
21:20 02.02.2015.

Bravo. Nikada nisam glas dao HDZ-u, no ovo je primjer kako bi trebali voditi zemlju svi oni koji su na vlasti, a i kako je doživljavati mi građani. Kada bi HDZ vodili Prgomet, Plenković, Štir ili još nekolicina časnih ljudi, prvi bi put zaradili i moj glas. No dok ga vodi špijunsko kriminalna banda s Karamarkom na čelu koji je Hrvatsku zajedno s Mesićem detužmanizirao, a sada bi je tuđmanizirao zajedno s falsifilatorom Vasom Brkićem i sličnima, do tada samo uvijek protiv pa makar birao ponovno ove nesposobnjakoviće iz SDP-a. Bar imamo civilizirano lice i ne kličemo ratnim zločincima, poput onoga jučer u Osijeku.

VL
RE
Revolucija@
22:48 02.02.2015.

ja sam davno rekao... dok je god hdza i sdpa hrvatska ce samo propadati.... a isto tako znamo da je BOLEST zvana HDZ=SDP jednostavno neizlječiva...

VL
Avatar navijač
navijač
20:39 02.02.2015.

Zbog cega su onda prosvjedovali ako sad odu?

VL
LA
Lavica7
21:33 02.02.2015.

Sto je s onim Hrvatima koji prodaju dijelove tijela da bi mogli prezivjet?! Gdje da ONI stave sator?!

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.