Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozni slučaj

Bračni par osuđen za ubojstvo, tijelo Zorice nikad nije pronađeno

Slavonski Brod: Suđenje Miji i Slavici Karamazan optuženima za ubojstvo Zorice Fadljević
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
07.10.2021.
u 14:17

Osuđeni bračni par nije priznao djelo, kao ni gdje je tijelo Zorice, no Županijsko državno odvjetništvo smatralo je da postoji dovoljno dokaza

Bračni par Karamazan iz Šumeća nepravomoćno je u četvtak na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu osuđen za ubojstvo Zorice Fadljević iz Sibinja.

Slavica Karamazan (62) osuđena je na devet, a njezin muž Mijo Karamazan (64) na 12 godina zatvora

Prema optužnici, Slavica Karamazan se kobnog 18. studenog 2019. sastala sa Zoricom kod brodske bolnice. Na parkiralištu ih je čekao Mijo s autom. Potom su se svi zajedno uputili "na točno neutvrđeno mjesto" gdje su supružnici "na nepoznat način usmrtili Zoricu te se njezina tijela riješili na nepoznat način".

Zoričin suprug Drago Fadljević ranije je kazao kako je s nekih 70-80 metara udaljenosti vidio kako se njegova žena tog dana sastaje s nekom njemu nepoznatom ženom. 

- Nije je bilo neko vrijeme, prvo sam čekao, onda sam otišao u krug bolnice, tražio je, ali nije je bilo – rekao je Drago Fadljević, dodavši i kako optuženu Slavicu Karamazan ne poznaje te da ne zna je li to žena s kojom se njegova supruga sastala. 

Ovaj misteriozni slučaj gotovo dvije godine punio je novinske stupce. Iako nije pronađeno Zoričino tijelo niti je utvrđen način na koji je navodno ubijena, Županijsko državno odvjetništvo smatralo je da ima dovoljno dokaza da su supružnici ubili Zoricu i potom njezino tijelo sakrili, što je sud uvažio.

Supružnici nikada nisu priznali nedjelo, a na sudu su izjavili da se ne osjećaju krivim. 

>> VIDEO Muškarac u Puli pokušao namamiti dječaka u auto: Ponudio mu bombone i da pogleda psiće

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gusjenica
gusjenica
20:20 11.10.2021.

Ovo je potpuno neodrživo. Gluplju optužnicu nisam čuo. Na osnovu čega je potencijalna žrtva proglašena za mrtvu.

Avatar Malazan
Malazan
14:05 07.10.2021.

Zločinački umovi 😏

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije