Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVANO

Bračni par Šišak odgodio liječenje 
zbog Božine tromboze

'24.07.2013., Zagreb - Ivana i Bozidar Sisak oboje boluju od karcinoma, a roditelji su djevojcica od dvije i pet godina. Njemu treba pomoc da ode na lijecenje u Njemacku. Photo: Borna Filic/PIXSELL'
'Borna Filic/PIXSELL'
08.08.2013.
u 17:35

Treba skupiti novac za liječenje Ivane. Pozivaju se telekomunikacijske tvrtke da se odreknu 3,5 kune po pozivu u korist obitelji

Božidar i Ivana Šišak, bračni par obolio od galopirajućih karcinoma gušterače i dojke, za čije su eksperimentalno liječenje građani uspjeli skupiti 1,3 milijuna kuna, danas su se vratili kući iz njemačkoga grada Priena nakon četiri dana. Božidaru je otkrivena tromboza u desnoj nozi, u donjem dijelu pluća i potrbušici. Zbog toga su njemački liječnici odgodili terapiju matičnim stanicama dok se ne sanira zgrušavanje.

– Vratili smo se da ne trošimo novac na smještaj jer trombozu možemo liječiti i ovdje. Božo je fizički prilično slab, ali ga drži što je i dalje kandidat za terapiju lijekom Erlotinibom – kaže Ivana.

Ipak, dobra je vijest što su Ivani liječnici rekli da će i njoj moći pomoći.

– Mogla sam ostati i odmah početi s terapijom, no zbog Božinog stanja i naših curica važno je da budem s njima. Liječnici misle da će mi lijek Avastin spriječiti stvaranje novih krvnih stanica tumora – kaže Ivana.

Zato se humanitarna akcija nastavlja pa obitelji Šišak možete pomoći uplatom na žiroračun u Raiffeisen banci na ime Božidar Šišak, Sopnička 87B, Sesvete. Kunski: IBAN HR4424840083114608641, devizni: IBAN HR7424840083291886271, SWIFT RZBHHR2X. Pozivom na broj 060 9018 donirate 6,25 kn (PDV uključen) za udrugu “Ljubav na djelu” čija predsjednica Ljiljana Vuletić poziva telekomunikacijske tvrtke da se u korist obitelji odreknu 3,5 kune po pozivu.

>> Supružnici Šišak krenut će na liječenje, akcija se nastavlja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije