Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JACKPOT DOBITAK

Bračni par iz Našica podigao 10 milijuna kuna: 'Sad idemo na ručak, sve ćemo podijeliti'

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija
08.06.2020.
u 16:32

Nakon što su došli po osvojeni iznos par se uputio na ručak, te će s vremenom odlučiti što će s novcem, a poručili su drugima da nastave s igrom.

Bračni par iz Našica došao je krajem prošlog tjedna bez najave podignuti svoj dobitak od 10 milijuna kuna. U Hrvatskoj lutriji su se iznenadili jer su samo došli bez ikakve najave. U Lutriji su očekivali da će prvo zvati i raspitati se kako do svojih milijuna koje su osvojili 13. svibnja.

Bračni par se otada nije žurio podići svoj milijunski iznos.

- Nisam očekivao dobitak pa nisam šokiran niti posebno uzbuđen. Zakasnio sam na TV izvlačenje tako da nisam odmah znao da sam baš ja sretni dobitnik, polovio sam samo pola brojeva i tek sam za koji dan shvatio da sam osvojio Jackpot - izjavili su dobitnici koji nemaju svoje omiljeno prodajno mjesto za igru, nisu redovni igrači i nemaju svoje sretne brojeve. 

- Taman sam se smirila i sada na blagajni ponovo me obuzima neko uzbuđenje. Veliki je to novac. Na što ćemo potrošiti dobitak? Koliki god popis napraviš, još uvijek ostaje puno novca za trošiti - dodala je gospođa te rekla kako će iznos svakako podijeliti najužoj obitelji

Nakon što su došli po osvojeni iznos par se uputio na ručak, te će s vremenom odlučiti što će s novcem, a poručili su drugima da nastave s igrom

Komentara 5

OR
Orilogorilo
17:35 08.06.2020.

U krizi najvise profitira badel i hrvatska lutrija, stara je stvar. Ne nasjedajte ljudi, nece lutrija pomoci u nadolazecoj recesiji. Moze vam samo uzeti i zadnjih 20 kn

ČV
čača vrati se
16:47 08.06.2020.

bravo, a sad u egghus ili u Lilu na ribnjak

SI
sisavac
10:05 09.06.2020.

nikad niti jedan dobitnik milijuna nije pratio izvlačenje, nikad ni jedan od njih nije znao čitavu kombinaciju, svatko je već negdje i zagubio listić pa ga pronašao, većina je jedva uspjela uplatiti listić, skoro su jadni zaboravili.... i naša prva euromilijunašica je dan prije otvorila loto račun i jedva stigla uplatiti kombinaciju, jadna nije ni bila sigurna dal joj je prošlo... eh kad te ide, ide te sve. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije