Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uključite se

Božo Petrov u 12 na chatu Barometra

petrov
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
28.10.2015.
u 08:05

Chat počinje u 12, u njemu sudjeluju korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave na Barometar i prate razgovor uživo

Što će se točno događati ako nakon izbora njihovi mandati budu presudni za formiranje buduće vlade? Hoćemo li na nove izbore ili će postaviti uvjete pod kojima bi podržali formiranje vlade HDZ-a ili SDP-a? Čiju prije i koji su točno uvjeti?

Ovo su, naravno, samo neka od pitanja koja ćemo danas na chatu Barometra postaviti najvećoj zvijezdi ovih izbora – Boži Petrovu. Chat počinje u 12, u njemu sudjeluju korisnici Barometra, a sve zainteresirane čitatelje pozivamo da se prijave na Barometar i prate razgovor uživo.

>> Macan, Medek i Jugo na chatu Barometra

Komentara 9

DU
Deleted user
11:00 28.10.2015.

Kak možete biti tak sigurni, pa čovjek možda pobijedi? Malac je stvarno dobar i da dođe na vlast i postigne to o čemu priča, sigurno bi mu trebalo malo više od četiri godine!!!!

FR
franeeee
14:47 28.10.2015.

Božo Petrov u mojoj kući imaš tri glasa,želimo ti sreću u daljnjem radu!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
09:46 28.10.2015.

Još bi bili simpatični da s njima nije Prgomet, koji iz osvete koristi svaku šansu da napakosti bivšoj stranci. Kako vjerovati da će takvi kada ponovno ne dobiju ono što žele, nastupati s plemenitim namjerama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije