Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božo Ljubić:
Povratak na članak

'Milanovićeva Vlada kriva je što su istražitelji iz BiH selektivno uzimali dokumentaciju'

Ljubić tvrdi kako se on kako bivši pripadnik HVO-a ne plaši istinske dokumentacije, no problem je, upozorava, manipulacija kao i selektivno korištenje dokumentacije

Komentari 13

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:38 03.11.2016.

oni koji su počinili zločine moraju biti proganjani , i procesuirani bez obzira kojoj su vojsci pripadali i čiji su državljani inače nije upitno da li će na ovim prostorima biti opet rata već kada će biti rat ... problem je jedino što je pravosuđe u svim državama ali i pod međunarodnom jurisdikcijom pristrano i koristiti se kao mrkva i batina u političkim igrama ... ukratko pravde nema a pravo je u rukama politike ...

VL
VE
vecernji55
17:06 03.11.2016.

Kad vidis tko predstavlja hrvate u BiH, dobro nas ikako ima. A narod se opametit nikad nece, ali to mu je valjda i sudbina.

VL
RI
rikavac
17:52 03.11.2016.

Sta pricas ti Ljubicu? Pa na vlasti ste sto ne zastiti te Hrvate u Bosni. Ti Covic ste naj vece zlo u Bosni za Hrvate i vasom politikom dovodite do nestajnja Hrvata.Puna vam usta Hrvata pred izbore a kad prodju izbori vi zasjednete u drzavne jasle zaboli vas ona stvar za Hrvate. Ko je poslao u Hag Blaskica 11 godina nevin,ko je poslao u Hag Rajica koje sestorku poslao i koje stao u odbranu njih? Jeli Ljubicu? Sjecas li se pred izbore prije osam godina kad su u Orasju kamenovali tvoj ured HDZ 1990 i napali tvoje duznosnike tad si 10 dana pricao da je to Covicev HDZ uradio. Nakon tri dana Covic ti ponudio koaliciju i mjesta u ministarstvu i to si bio ministar telekomunikacija i prometa a ti doktor po struci i radio u bolnici gle cuda ti sve zaboravio i oprostio Covicu. Hrvati ce jedino imat spas u Bosni kad takvi politicari kao ti i Covic pokrepate ili prestanete se borit za Hrvate jer se vi borite samo za svoj dzep i milione.

VL
AN
antuntod
15:04 03.11.2016.

Za sve što se Hrvatskoj dogodilo kriv je SDP-e.Za sva hapšenja Hrvatskih časnika i svu dokumentaciju kriv je SDP-e .SDP-e je formirao Herceg-Bosnu i logore po Bosni i Hercegovini,srušio most u Mostaru.HDZ-e u to vrijeme nije ni postojao. Ljubiću kako. Ljubiću kako vas nije sramota.

VL
ME
Meter
15:58 03.11.2016.

Milanović je bio čuvar u tim logorima i objektima za zatočenje?

VL
BU
Bubalamala
19:59 03.11.2016.

krivi su " domoljubi " koji su prijetili nacionalnim manjinama pa su se morali braniti barikadama, kako bi spasili svoje obitelji.Građanski rat je bio neizbježan !

VL
DE
demokršćanin
20:40 03.11.2016.

Kao da je samo milanovićeva vlada kriva za davanje dokumentacije.Kao da se zaboravilo na Mesića koji je otvorio samoposlugu za dokumentaciju.

VL
Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
17:31 03.11.2016.

Ne kuzim sto vi imate pricati protiv hrvatske vlade, pa vi ste bosanci imate svoju drzavu i uzivajte,a Zoran Milanovic je covjek sa stavom i legalno izabranim hrvatskim premijerom ne pola-pola!

VL
AL
alphazulu99
14:49 03.11.2016.

Ovo se zove nastavak etnickog ciscenja Hrvata iz BiH. Zatvoris one koji su branili narod tijekom cetnicke agresije na BiH kako bi zastrasio ostale i natjerao na iseljavanje. Imam osjecaj da su za ovaj cin dobili zeleno svjetlo od Plenkovica. On govoro isto sto i oni "zlocine treba kaznjavati".

VL
KA
Karapetrov
14:16 03.11.2016.

Ljubiću krivi su oni koji su početkom devedeseti sijali nadu u priključak Hercegovine Hrvatskoj i koji su isprovocirali rat sa muslimanima. Sjećam se vrlo dobro prvih izbora u Bosni kad je na mitinzima bošnjačka zastava bila isprepletena sa hrvatskom povjesnom zastavom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.