Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE SIGURNOSNE PROVJERE
Povratak na članak

Božinović: Potrebni su kontrolni mehanizmi dužnosnika

"Naravno da su potrebni kontrolni mehanizimi, da oni moraju biti što viši, ovisno o tome koliko je visoka pozicija nekog javnog djelatnika", rekao je Božinović, dodavši da su standardi sve striktniji i stroži, što misli da je dobro

Komentari 4

GM
gmižić
15:59 29.01.2020.

Ko će vam onda ići u politiku!?

VL
DU
Deleted user
14:55 29.01.2020.

evo primjera duznosnika .. .kako modric moze postati pomocnik ministra obrane za fnancije a nema ni osnove financija i ima kaznenu prijavu ..gdje je tu moral....????

VL
DU
Deleted user
14:54 29.01.2020.

A što ste do sada radili? 30g ste na vlasti a nakon slučaja Sanader je ukinuta provjera dužnosnika. To ne da je suludo nego je očito ruganje otuđenih političkih elita s ostatkom populacije. Jer jedan i jedini je kradeze uu svemiru i okolici i cjelokupnoj povijesti svemira od velikog praska do danas.

VL
DU
Deleted user
15:20 29.01.2020.

Koje vrste "sigurnosna provjera"?! Što bi se to "sigurnosno" provjeravalo?! U to ne spada provjeravanje koliko tko ima "kupusa u špajzi", ili se varam?! Sigurnosna provjera je i trebala bi biti nešto drugo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.