Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
84 2°C
  • darwil:

    Bozanić ne bi Kardinalu Kuhariću ni vrč brisao poslije mise,sječa li se itko nešto neumjesno ili politički izgovoreno od strane visosti Kuharića?

  • onako_ovlaš:

    nije jasno zašto galić falsificira stvari,naime u dijelu teksta kaže da komunistički totalitarizam nije ostvario obećani ideal slobode ljudi.kao prvo,tekst je nezgrapan, jer totalitarizam ne obećava ideale posebno slobode pa nije jasno kako galić misli to što misli,kao drugo,komunistički pokret ... prikaži još!t nije nikada obećavao slobodu ljudi,on je obećavao diktaturu koju je i ostvario,diktaturu koja bi stvorila novog čovjeka kojemu ne trebaju građanske kategorije sloboda i prava.nema smisla da se galić ovako izlaže,ili je neobrazovan u bitnim kategorijama političkog mišljenja ili je ostao komunisti koji se osjeća kao komentator,u svako slučaju nje odveć inteligentno

  • portugisac:

    Bozanić je ljevićar pa je 2000 prvi potrčao sa Račanom u Srbiju i na Karađorđevićev grob. Samo ljevičari mogu na taj način govoriti o Jasenovcu dok se nezna prava istina. Sa 700 tisuća paušalno doči na 83 tisuće a mnoge ... prikaži još! stvari su sporne pogotovo spisak umrlih iz Auschwitza a vode se kao ubijeni u Jasenovcu.

Još iz rubrike Vijesti

Ivica Relković, politički analitičar
IVICA RELKOVIĆ

Pobijedi li Plenković, HDZ će biti stranka centra

Branimir Bunjac i Ivan Pernar
Ne razumiju se

Bunjac napustio Pernarovu stranku: To nije smjer kojim želim ići

6
Raste broj oboljelih od novog koronavirusa
PREKO BREGANE

Kineski turisti iz Wuhana ušli u Hrvatsku: Pregledani su, svi su zdravi

12