Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR PRAVOSUĐA

Bošnjaković o čašćenjima u Kovačevićevom 'klubu': To je grozno

Dražen Bošnjaković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
25.09.2020.
u 18:05

Kako dolazi iz Ivanić Grada odakle je i Krešo Petek, vlasnik tvrtke Elektrocentar Petek, kaže da je pročitao da je Petek dobio posao u Janafu jer ga je on preporučio Kovačeviću. Peteka poznam, nismo u bližim odnosima, popili smo kavu, tvrdi Bošnjaković.

Zvuči grozno da netko zove toliko društvo i časti skupim pićem i hranom i nekim drugim stvarima o kojima novinari pišu, kazao je bivši ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković odgovarajući na pitanje što misli o odlasku ljudi u Kovačevićev "klub" i u vrijeme zaključavanja zbog korone.

- To nije dobro, ja za takvu praksu ne znam, nisam tamo nikada bio i ako je to zaista istina to je problem i zlouporaba, ako želiš nekoga počastiti ručkom plati iz svog džepa, a ako je poslovni partner onda je to reprezentacija koja mora biti prikazana kako treba. Ovo mi se zaista čini vrlo grozno - kazao je Bošnjaković gostujući u Newsroomu.

Istaknuo je da je Dragan Kovačević dobio treći mandat jer je tvrtka kojom je upravljao imala dobre rezultate.

>> VIDEO Trgovina grobovima na Mirogoju: Glavni osumnjičeni u aferi Janaf sebi je preko veze osigurao mjesto u Aleji zaslužnih građana!

Kako dolazi iz Ivanić Grada odakle je i Krešo Petek, vlasnik tvrtke Elektrocentar Petek, kaže da je pročitao da je Petek dobio posao u Janafu jer ga je on preporučio Kovačeviću.

- Peteka poznam, nismo u bližim odnosima, popili smo kavu. To je tvrtka koja ima više od 500 zaposlenih, tu postoje i inženjeri i tehničari i visoko stručni ljudi, takva firma je sposobna odrađivati velike poslove, rekao je Bošnjaković, a na pitanje da se Petek hvalio političkim vezama Bošnjaković odgovara da je to sada uloga pravosudnih tijela da se rasvijetle slučajevi kako je došao do nekih poslova.

>> VIDEO Uhićen šef Janafa, DORH za kriminal sumnjiči više ljudi

Komentara 9

NE
nečešrazbojniče
19:43 25.09.2020.

Ovi sa Sicilije mogu doći kod nas na stručno osposobljavanje.

DU
Deleted user
18:21 25.09.2020.

Ovi iz USKOK-A su navodno pratili Kovačevića i ekipu i za vrijeme zabrane rada i okupljanja u 3 i 4 mjesecu. Znači vidi li su okupljanje u vrijeme pandemije i nisu reagirali!?!?!

Avatar Pleše.S.Vukovima
Pleše.S.Vukovima
19:52 25.09.2020.

Bošnjaković zvani " ništa ne vidim, ništa ne čujem, ništa ne znam i ničega se ne sjećam".. Ministar najkorumpiranijeg resora u RH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije