Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svom stilu

Bosanski ministar izvrijeđao Vučića: 'Idi liječi se, bilo je fino bez tebe'

Aleksandar Vučić
Foto: OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS/PIXSELL
1/4
20.11.2019.
u 09:46

Mektić je ministar sigurnosti i kriminalist s diplomom Sveučilišta u Zagrebu, a na Twitteru često ne bira riječi

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić aktivni je tviteraš, a na toj društvenoj mreži često ne bira riječi komentirajući aktualne događaje. Jučer mu se na meti našao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je pohvalio imenovanje Zorana Tegeltije kao kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara, to jest bh. premijera, čime je okončana kriza vlasti u BiH. Čestitao je srpskom članu Predsjedništva Miloradu Dodiku na kompromisu, što se očito nije svidjelo Mektiću.

"Ovo kompromis, j*** se tebi za RS, idi liječi se, kako su samo bila fina tri dana bez tebe", poručio je Mektić, koji je diplomu kriminalista stekao na Sveučilištu u Zagrebu.

Nije to bio jedini njegov komentar na dogovor.

"Moj Mile, a što Čović ne popusti za Federalnu vladu već samo tebe nasukali, samo ti popuši k***c", napisao je Mektić u svom stilu.

Mektić je sinoć na Twitteru također objavio "Dodik i Bakir = Cvetković i Maček", aludirajući na sporazum iz 1939. godine koji je, između ostalog, doveo do proglašenja Banovine Hrvatske.

VIDEO Vučić i Putin u Beogradu:

Komentara 10

Avatar toxic alien
toxic alien
10:36 20.11.2019.

Ovo je onaj sto je tvrdio da hrvatske tajne sluzbe naoruzavaju dzihadiste po BiH! Za opravdati takvu suludu tvrdnju trebalo je pronaci neki interes koji bi Hrvatska imala od naoruzanih dzihadista u svom susjedstvu! Posto je to bila nemoguca misija, uvazeni ministar se uskoro poklopio usima... ali onaj utisak nedostatka inteligencije zauvijek je ostao...

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
11:37 20.11.2019.

Nek se pobiju, mi ćemo gledat

Avatar southman
southman
10:18 20.11.2019.

Fin i uljudan čovjek sa pravim europskim manirima i ponašanjem. Budući kandidat za predsjednika EU parlamenta !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije