Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slovenski predsjednik na odlasku

Borut Pahor: Susret s J. Kosor u Trakošćanu bio je trenutak izuzetne posebnosti i može se dogoditi samo jednom u povijesti

04.12.2022.
u 16:48

Pahor (59) u politici je 32 godine i nema dužnosti koju nije obavljao – od "običnog" parlamentarca, europarlamentarca, premijera, predsjednika parlamenta i sada, posljednjih deset godina, predsjednika države.

Komentara 7

BR
bravar88
21:16 04.12.2022.

Jaca, borut, slučajni... sve su to bezvezn marginalci, paraziti

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
22:21 04.12.2022.

Borut Pahor: Susret s J. Kosor u Trakošćanu bio je trenutak izuzetne posebnosti i može se dogoditi samo jednom u povijesti jer sa ostalim politicarkama nisam uspio ući tako duboko, tako strastveno i kao svoj na svome u tuđu.

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
18:17 04.12.2022.

Možda snime film o njima dvoje jednog dana. Ovo me podsjeća na susret Williama Wallacea i francuske princeze Isabelle iz filma Braveheart.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?