Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Dečko s Trešnjevke'

Boris Mikšić nakon Splita se širi u Baranju, najavio poslovni spektakl: Postajemo lideri Europe!

22.09.2022.
u 13:14

Proširenjem njegove postojeće tvornice otvorit će se i nova radna mjesta u jedinom baranjskom gradu. Naime, EcoCortec trenutačno zapošljava 60 djelatnika, a završetkom ove investicije očekuje se da će se taj broj povećati na stotinu. Novi je to poslovni iskorak na hrvatskom tržištu za “dečka s Trešnjevke”, koji je u Americi postao uspješan poduzetnik. Prošle je godine, inače, posao širio i u Splitu.

Komentara 8

Avatar Payback
Payback
15:31 22.09.2022.

Oni koji su do nedavno pljuckali po Rimcu, sad to isto čine ovdje...😂😂

DM
D'Mich
15:44 22.09.2022.

On je trebao biti predsjednik. Ne znam šta je bilo ali u foto finišu ga je pretekla Kosorica i ušla u pripetavanje sa Mesićem. Da je Mikšić ušao u drugi krug pobjedio bi Mesića. I vjerojatno bi bio kvalitetniji od njega.

Avatar Dars
Dars
16:04 22.09.2022.

On je trebao biti predsjednik 2005-te a ne Mesić koji se dogovorio sa Sanaderom te su mu ukrali glasove lažiranjem kao Trumpu. Vodio je Kosoricu do ponoći a onda se pojavilo od nikuda 20.000 glasova iz inozemstva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?