Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maniri

Boris Johnson se previše raskomotio u Elizejskoj palači pa svojim potezom osramotio Britance

Foto: Stefan Rousseau/Press Association/PIXSELL
23.08.2019.
u 11:51

Kao što se može vidjeti na videu francuski predsjednik mu nije zamjerio već se samo nasmijao fotogrima i nastavio razgovor.

Susret britanskog premijera Borisa Johnsona i Emmanuela Macrona ostat će zapamćen po neobičnom incidentu u Elizejskoj palači. Ispred gomile novinara Johnson je, ni više ni manje, dignuo nogu na stol.

Kao što se može vidjeti na videu francuski predsjednik mu nije zamjerio već se samo nasmijao fotografima i nastavio razgovor.  Elizejska palača je kasnije obavijestila medije kako su razgovori dvojice dužnosnika bili 'konstruktivni i temeljiti'. 

Iako se britanski premijer ispričao nakon što je shvatio da se ponio neprimjereno, korisnici Twittera mu ne opraštaju ovakav propust pa nisu štedili na uvredama.

 

Komentara 18

TH
than
12:20 23.08.2019.

Nije on osramotio Britance, samo je pokazao da krv nije voda. Turski korijeni su isplivali na površinu.

Avatar Golum
Golum
18:31 23.08.2019.

Boris je samo pokazao britansku kulturu

VI
Vik
18:40 23.08.2019.

Boris ce spasit englesku od francuskog i njemackog ludila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije