Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez odgovornosti

Bomba postavljena uz cestu ubila 19 afganistanskih civila

bombaš (1)
Reuters/PIXSELL
07.12.2011.
u 11:41

Eksplozija se dogodila na cesti u nesigurnom Sangin okrugu pokrajine Helmand, inače talibanskom uporištu

Najmanje 19 ljudi poginulo je u eksploziji bombe postavljene uz cestu na sjeveru Afganistana koja je detonirana u trenutku kada je prolazio minibus.

Eksplozija se dogodila na cesti u nesigurnom Sangin okrugu pokrajine Helmand, inače talibanskom uporištu.

Najmanje petero djece poginulo je u eksploziji, a još šest osoba ozlijeđeno je, javlja AP, te su odmah prevezeni u NATO-ovu bazu gdje im je pružena liječnička pomoć. Nitko još nije preuzeo odgovornost za napad, što zapravo i nije rijetka pojava kada u bombaškom napadu stradaju civili.

Podsjetimo, jučer je u dva bombaška napada na šijite za proslave Ašure ubijeno gotovo 60 ljudi. Afganistanski predsjednik Hamid Karzai zbog pogibije sugrađana skratio je službeno putovanje u Europu i danas se vratio u Kabul kako bi posjetio obitelji ubijenih i ranjenih.

 

Komentara 4

PH
Prometej.hr
11:48 07.12.2011.

Majcica Amerika

RE
@rea
12:39 07.12.2011.

To se talibani bore za slobodu. Od djece i žena.

OB
-obrisani-
12:57 07.12.2011.

dobro da su je zdiglji-kaj ste ve zadovoljni?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije