Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozan pad
Povratak na članak

Bomba je u avion postavljena još dok je bio u Africi?

Ne isključuje se mogućnost da su pilot ili kopilot namjerno srušili zrakoplov kao što je to lani učinio i kopilot Germanwingsa

Komentari 17

NE
Neutralac
23:33 20.05.2016.

Naravno da je terorizam.... lako je montirati bombu ispod oplate unutra da je nitko ne vidi.... na tim africkim zracnim lukama nitko te ne kontrolira.

VL
DU
Deleted user
23:21 20.05.2016.

Dok se ne nađe crna kutija i ne usporedi sa tragovima na olupini i ostacima unesrećenih i dalje će se nagađati. Stvar otežava pad u more dakako. U principu , u slućaju teh. kvara je naravno za očekivati da pilotiti pošalju SOS ili sl. No ne mora 100% biti. Što ako se dogodio nagli pad tlaka u kabini i piloti su se onesvijestili ili neki sl. događaj koji može biti posljedica teh. kvara ili otkaza nekih vitalnih sustava. Ok, malo je vjerojatno ali ne i nemoguće. Glede terorizma- pred kratko vrijeme istina, srušen je ruski Airbus koji je vozio ruske turiste iz Egipta .Bila je riječ o terorizmu. Moguće da je i ovdje tako. Egipat je zemlja u kojoj je Muslimansko bratstvo - teroristička org. kao i ISIS vrlo jak bez obzira napokušaje vledajuće vojne hunte da državu drži pod kontrolom. Svakako treba provjeriti i posadu kao i osoblje na aerodromima u Egiptu i ostalim destinacijama gdje je avion prije Pariza slijetao. Ništa nije nemoguće nažalost. Egipat je zemlja na meti terorizma što zbog unutarnje političkih što zbog vanjskih razloga.

VL
Avatar d-ano
d-ano
22:32 20.05.2016.

,,ja sam ocekivao od zapadnih novinara da nadju krivca u Rusiji,,komicno,,jos ,imaju priliku,,

VL
BO
bozzo147
08:10 21.05.2016.

Ove žele premjestiti u Hrvatsku. Naprave li to najprije bi mogli stradati političari

VL
KR
krk
23:03 20.05.2016.

Francuzi zapravo nemaju nista sa tim? Ako ovako padne avion iz Pariza otvaraju se mnoga pitanja.

VL
HR
hromcan
14:27 21.05.2016.

Ja a i svi koji VOLE SVOJU DJECU su protiv prihvata ovih migranata jer Merkelica ih je zvala pa nek ih ona sve primi.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:43 21.05.2016.

Evo ne kuzim zakaj vam doma u Hrvatskoj ne daju najnovije podatke, ali bar tu u USA se zna da vojni sateliti nisu zabiljezili nikakvu eksploziju, te da je vjerovatni uzrok pada sabotaza na hidraulickom sustavu zakrilaca repa. Nagli zaokreti koje je avion radio i nagli gubitak visine upucuju bas na to.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
23:36 20.05.2016.

Jooj kakve nam priče prodaju, onaj mladi dečko je obožavao planine i zato se zabio u njih, a teroristi ruše avione iz kojeg ono razloga? Mislim nikad se ne prikaže popis putnika, pa bi možda nekome zapela "meta" za oko. Postalo je jednostavnije srušiti čitavi avion i okriviti jabat al nusru, nego da se mora čistiti iza zločina. Malo je čudno da avioni padaju ko kruške s neba, ili da terorist koji prvi put boravi u Belgiji baš točno zna gdje je zračna luka tamo i ide se raznjeti sa bombom koju nosi od Sirije. Mislim halo ono. Stvari su zapravo vrlo jednostavne, samo eto većina lakše guta bajke

VL
Avatar SSG
SSG
00:03 21.05.2016.

. ..Nebih se iznenadiLLi da tragedija ovog Egipatskog aviona sa dvije bombe ima direktne veze sa dvije SSvastike na Hrvatskoj CMC-televiziji i tko zna šta još. ..Top-40. ..

VL
AB
abdulah
01:20 21.05.2016.

kad pronađu crnu škatulju onda će te tek saznat pravu istinu hehehe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.