Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neizmjerna tuga

Bolna poruka majke poginulih sestara iz Kaštela: Prošlo je mjesec dana od kada su izgubile život

Poginule sestre iz Kaštela
FACEBOOK
09.07.2023.
u 14:39

Majka tragično preminulih djevojaka mjesec dana nakon njihove smrti, uputila je bolnu poruku

Dvije mlade djevojke, sestre stare 25 i 21 godinu iz Kaštela, poginule su u noći između četvrtka i petka prije mjesec dana u stravičnom sudaru u Dicmu, na prometnici Split – Sinj. Majka tragično preminulih djevojaka mjesec dana nakon njihove smrti, uputila je bolnu poruku.

VEZANI ČLANCI:

"Danas je prvi i najbolniji misec dana od kako niste sa nama dobra moja i lipa dico…I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer – prijašnje uminu", napisala je neutješna majka.

Podsjetimo, strašna nesreća koja je potresla Hrvatsku dogodila se u Dicmu, na prometnici Split – Sinj. Djevojke su bile u osobnom vozilu marke Škoda te su se s parkirališta priključivale na glavnu cestu. Na njih je naletio Mercedes koji je dolazio iz suprotnog smjera, a vozio ga je 19-godišnji mladić. Obje mlade žene poginule su na licu mjesta, a vozač Mercedesa zadobio je lakše ozljede. 

Kako su pisali mediji, jedna od tragično stradalih sestara slavila je rođendan u jednom kafiću u Dicmu, nakon čega su oko ponoć i 45 minuta ušle u vozilo marke Škoda i krenule kući, prema Splitu. Mercedes, koji se kretao iz smjera Splita udario je silovito u njihovo vozilo, odbacio ga na livadu s druge strane ceste. Motor je ispao. 

Majka dviju poginulih djevojaka općinska je vijećnica u Lećevici.

 

Komentara 6

ST
Startrack
15:54 09.07.2023.

Al nikako ljudima u tintare daje kriv i onaj koji je vozio prebrzo a ne samo onaj koji se ukljucivao u saobracaj. Gledas okolo i nigdje niko onda ludjak naleti iz krivine 200 na sat.

GO
gordan0810
13:32 10.07.2023.

Tamo nema krivina, nego je ravna cesta. Morale su ga vidjeti, ali one su se uključivale u suprotnu traku, pa su mislile da mogu prije njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije