Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena dvojica ratnih zločinaca

Bojan Glavašević: Smrt u zatvoru je milosrdnija od one koju su zaslužili

Bojan Glavašević
Patrik Macek/PIXSELL
08.10.2020.
u 11:39

Zatvorenike bi se udaralo raznim oružjima, rukama i nogama.

Bojan Glavašević se danas oglasio na Facebooku povodom uhićenja dvojice hrvatskih državljana koje se sumnjiči da su počinili kazneno djelo na području Ovčare.

Naime, ako su optužbe točne, spomenuta dvojica su tjerala zatvorenike da pri dolasku na Ovčaru prođu kroz tzv. "Špalir"  koji je značio njihovo nehumano fizičko maltretiranje. Zatvorenike bi se udaralo raznim oružjima, rukama i nogama.

Glavašević je u  emotivnom statusu napisao da je za njih smrt u zatvoru milosrdnija od one koju zaista zaslužuju, te se osvrnuo na svog oca, kao i na druge nedužne žrtve.

"Pravda je spora ali dostižna, barem ponekad. Ovu dvojicu zlotvora bih volio pogledati u oči prije nego što odu na robiju. Smrt u zatvoru je sudbina milosrdnija od one koju su zaslužili, i od one koju su namijenili mom ocu, Branku Polovini, ostalim svojim nedužnim žrtvama i svima nama kojima su oduzeli djetinjstvo i sretne trenutke s njima," napisao je Glavašević u svojoj objavi na Facebooku.

 

 

Komentara 2

ER
EroK
06:49 09.10.2020.

"Ne znam kako se moglo dogoditi da ti ljudi žive u Hrvatskoj sve ove godine. Radio sam u Ministarstvu branitelja", Kaže Glavašević! Moj Glavaševiću nama nije čudno. Jesi li se to ti probudio iz dubokog sna? Zaboravio si ruganje ije i ismijavanje braniteljima i ne izvršavanje dužnih potreba prea njima! Srami se

IV
IvekIvek
14:33 08.10.2020.

Bojan je konačno počeo sazrijevati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije