Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bojan Glavašević predugo je čekao da kaže što je mislio

Ono što je pomoćnik ministra branitelja želio reći došlo je barem dva tjedna prekasno. Toliko, naime, traju prosvjedi branitelja koji upravo zbog izrečenog u Vukovaru traže i Glavaševićevu smjenu

Komentari 93

BA
balic
12:06 03.11.2014.

U sredjenim zemljama se vojska i veterani (branitelji)cjene kod nas ih se pljuje danonocno od onih koji nikad nisu ni htjeli Hrvatsku a sve potpomognuto pojedinim medijskim kucama i nehrvatskim udrugama koje financiramo svi mi ocrnjujuci i optuzujuci branitelje ..S.G.nije nikakv junak ni branitelj ,prestanite vise sa svojim guranjem netocnih podataka u javnost.. Svi znamo da je bilo i drugih novinara koji su sa prve crte bojisnice donosili vijesti a danas ih nitko ne spominje.Kad ste se zadnji put sjetili Gordana Lederer i Banije banijskog praskozorja gdje se javio po posljednji put.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:20 03.11.2014.

A što je točno rekao? Ništa nije rekao. Na temi o civilnim žrtvama on se oljuštio na hrvatske branitelje točno zbog čega? Kako je to obrazložio, tako što je mislio na civilne članove obitelji branitelja? Je li se moglo uopće smisliti išta gluplje? Mali bahati muljator i napuhanac. Da ne spominjem da ne vidim nikakve poveznice između civilnih žrtava i ministarstva branitelja i ne vidim što se ministarstvo branitelja ima baviti civilnim žrtvama, a mali napuhanac se isključivo bavi civilnim žrtvama (naravno, srpskima).

VL
TE
teoodd
11:57 03.11.2014.

On je rekao što je mislio a sad je čekao da ga drugi ubjede (nasavjetuju) što je mislio

VL
GE
genšer
12:24 03.11.2014.

Na žalost to nisi rječi Bjana Glavaševića.Njega je 18 godišnjaka oblikovao njegov dugogodišnji mentor ko nekad milicionerske škole 14-15 godišnjake za potrebe partije Milorad Pupovac !Svi znamo da su Milorad Pupovac i Vesna Teršalić ko "prst i nokat" te uzz pomoć Vesne Pusić i njenog brata Zorana koji se izvinjavao svom velikom prijatelju Sabi Štrbcu za oslobađajuću presudu našim generalima ""Uz napomenu da sad nisu uspjeli uništit hrvatsku državu i omalovažait domovinski rat !A Glavašević bolje da je šutio jer je u emisiji NU2 IZJEDNAČIO agresora i žrtvu!! Sad nam je svima jasnije i vidimo da su branitelji u pravu!!

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
12:46 03.11.2014.

Naslov kaže ono što tvrdim od njegova govora. Mali se umislio i mislio kako može valjati gluposti bez ikakva opravdanja. Izvalio je glupost rekavši kako i oni koji su "bili na strani Krajine i koji su izgubili rat" nisu dobili prava kao i branitelji HRVI! On je to rekao i nije zamolio HRVI za oprost što ih je uopće usporedio sa onima koji su bili na strani krajine i koji su izgubili rat. Ministar je stao uz njega, ni on nije vidio ništa sporno u govoru i nisu zamolili branitelje, a posebno HRVI koji su izrekom navedeni, nisu ih zamolili za prost zbog vjerojatno nenamjerne uvrijede. Bahatost.

VL
SV
sveznamdrugi
11:53 03.11.2014.

Mladom lingvisti Glavaševiću trebalo je sat vremena i Acina pomoć da kaže upravo ono zbog čega branitelji traže njegovu smjenu

VL
Avatar navijač
navijač
12:29 03.11.2014.

Rekao je što je i mislio i što hoće progurati u zakon o braniteljima, a to je izjednačavanje boraca n.o.b -a i branitelja domovinskog rata. Od kad su na vlasti guraju tezu da Hrvatska počiva na antifašizmu.Drugi korak bi bioio to da se domovinski rat proglasi građanskim , itd... kome to do sad još nije jasno neće mu nikad ni biti !

VL
BA
balic
12:17 03.11.2014.

Tko je i kad sjetio se Branka Poloivne radio tehnicara Vukovarskog radija.da njega nije bilo ne bi Sinisa G.ni slova uputiti u eter Hrvatskog radija nit bi svijet cuo danonocno sto se u gradu i okolici dogadjalo.Branko Polovina je ubijen isto na Ovcari kao i Sinisa ,ubijen jer nije htjeo otici iz grada bez Sinise. Sinisa je za vas junak a Polovinu nitko ne spominje ,zasto ,zato jer je bio srbin ili?

VL
VN
vnov
12:28 03.11.2014.

rekao je točno ono što je mislio,dosta jasno!!!!!!!

VL
IB
ibrinajaruga
12:45 03.11.2014.

Danas iz Virovitice u Zagreb dolazi bojna neprobojna , neka Glavašević lijepo stane pred te dečke i objasni im od metaka iz čijih puška su mnogi njihovi suborci poginuli i izranjavani.

VL
IB
ibrinajaruga
13:13 03.11.2014.

Bojan se voli u Prijedoru voziti "tramvajem", u Zagrebu ne, zbog dviju starijih Zagrepčakni, koju foru je mislio podvaliti gledateljstvu, nije rekao da je preskako i tračnice da ga struja ne ubije, hahahahahahahahahaha

VL
KS
krseljak.srnova
12:32 03.11.2014.

Svi oni koji nisu bili u domovinskom ratu, a mogli su,sada po njemu pljuju.Isto tako i oni koji žive u Hrvatskoj,a nikad ju nisu željeli.

VL
LI
list68
13:55 03.11.2014.

Većinu toga što je rekao, sugerirali su mu drugi da kaže. Jednostavno su, i on i njegov šef, izgubili kredibilitet, kod onih za ćije su se interese trebali boriti, a ne raditi kako to traži "crvena vlada".

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:14 03.11.2014.

...možda bi se ipak trebao baviti znanošću a ne politikom...

VL
DU
Deleted user
13:39 03.11.2014.

Meni samo jedna stvar nije jasna. Što ima pomoćnik ministra branitelja sa zakonom o civilnim žrtvama rata??? To je meni isto kao da se pom. min. kulture petlja u zakon o mostogradnji!!!! Ili možda nije tako... A možda sam jaa samo malo glupast. Ipak sam "mali čoban".

VL
AU
aurora1zn
11:50 03.11.2014.

neki i previse govore a nemaju pojma kako im se NEVENKA-ne-njihova vec nasa prezivala za njih je TOPALOVIĆ-za nas je TOPALUŠIĆ.

VL
Avatar softmoby
softmoby
14:07 03.11.2014.

a koliko ovaj klinjo ima godina !?? svaka čast njegovom ocu i kapa do poda, ali ... pa evo i on je dokaz da branitelji (ne svi) i njihova djeca imaju privilegije o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati, evo npr. mogu biti i ministri - zamj.

VL
AP
apolon
14:17 03.11.2014.

...Ili da Zoki lupi još poneku glupost?

VL
AP
apolon
14:34 03.11.2014.

Umjesto navijačkih postova pogledajmo što je bitno-činjenice ...što one govore?Govore da je Zoki nekoliko puta uvrijedio branitelje,( i ne samo branitelje)njegova zadnja mudrost..."branitelji su sve dali jer ionako nisu ništa imali"???? U Kninu upravo njemu najviše zvižde a on ih njemu najviše zvižde a on ih poziva da preusmjere prosvjede na prikladnije mjesto?? Odazvali se invalidi i poneki branitelji potaknuti novim neprimjerenim izjavama (i radnjama )na prosvjede a sada neki tvrde da je to mišljenje šačice braniteljske populacije!? Zar se doista treba skupiti 100 000 branitelja u ZGB-u da bi se sadašnju političku elitu natjeralo na dijalog sa braniteljima? Zar nije trebalo uspostaviti dijalog već nakon dva nesretna događaja koja su se dogodila ? Zar nekim političarima to nije dovoljno?? Ili pak,među sadašnjom političkom elitom doista ima ...sociopata??

VL
DU
Deleted user
14:33 03.11.2014.

A on je rekao sto je mislio?? onda smo mi novinarko gledali rezlicite emisije!!!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.