Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDJELJOM U 2
Povratak na članak

Bojan Glavašević: Ne mogu se ispričati za nešto što nisam rekao

- I ja sam žrtva rata, ne bih mogao nikad izjednačiti žrtvu i agresora. Ako je i bilo greške ona je bilo u miješanju znanosti i politike. To je bilo istaknuto u jednoj od emisija. Ako jeste to je bila moja greška. - izjavio je Bojan Glavašević u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2

Komentari 458

US
U sridu
11:54 02.11.2014.

Nema se on sto ispricavati,kasno je za to,on treba odstupiti kao i ostatak tima veritas.

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
12:12 02.11.2014.

Jadnijeg tipa od ovog Glavaševića je teško naći. Tip koji je kao lingvist bez dana radnog staža postao pomoćnik ministra za branitelje za stambene i pravne poslove se usuđuje tvrditi da je sve u životu sam napravio i da je to postao zbog vlastite sposobnosti je težak poremećaj karaktera. Uz to, čovjek apsolutno prezire branitelje i sve u svezi branitelja, a svršava na Puhovskog, gayeve, Documentu, ljudskopravaški biznis, jugoslovenske NGO i urbani elitizam. Svatko normalan bi odavno dao ostavku, ali kod ovog postoji destruktivni miks ljubavi za foteljom i osjećaja da mora ispuniti zadatak na koji je instaliran.

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:59 02.11.2014.

Tko je Bojan Glavašević?

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:19 02.11.2014.

Samo pogledajmo na ovu stvar ovako : Najednoj strani recimo 20 tenkova i tisuče napunpani glupana i u drugoj strani par tisuća slabo naoružani slabo trenirani branitelja u kanalu u okruženju .Tko ovdje živi pod nevjerovatnim stresom ? I ondaa onaj tko treba da brani interese tih ugroženih ih napada ponovo.

VL
SA
samazg
12:48 02.11.2014.

Neće se ispričati. Nitko se ovome narodu ne ispričava. Napad na Dubrovnik je prozvan "plodom nesretnih okolnosti"...I takvih izjava ima napretek, p anikome ništa. Aco i ekipa će imati uhodanu emisiju u kojoj će se napraviti atmosfera omalovažavanja branitelja tipa. izmanipulirani, HDZ-ovci i dangube...Akcenat neće biti na onome što je povod i što najviše boli: gaženje dostojanstva žrtve i Domovinskog rata nego standardnim medijskim aparataima bacaju floskule na koje se narod odmah pjeni: svi smo gladni, štao ovi paraziti ežele i sl...Problem je narod koji je kao tikva na vodi i s tim svi ovi 20 godina računaju i, nažalost, uspijevaju.

VL
KN
knezica
14:38 02.11.2014.

Lažeš mali karijeristo. Lažeš.

VL
DU
Deleted user
13:51 02.11.2014.

Bojane, jadan onaj koji ne stuje svoje mrtve i brani svoje krvnike. Neka ti je bog na pomoći, jer pameti bas i nemas.

VL
ĆA
ćaćaća
12:00 02.11.2014.

koga briga za njegovu ispriku ...

VL
GU
gustirna
12:44 02.11.2014.

Ma nema se sto glavasevic ispricavati jer je on samo korisna marjoneta u rukama pete kolone.njemu naredjunja prenosi frad matic kojem je josipovic prenio ono sto je rekla terselicka.zar nije josipovic i pred dolazak u braniteljski sator posjetio terselicku da mu dade uputstva.

VL
GR
+Grgo+
13:18 02.11.2014.

Njegova isprika vise nema nikakva smisla jer je jako kasno

VL
HE
helf
13:20 02.11.2014.

Mladi Glavašević je prodana duša u nehrvatskoj vladi,ali on to još ne razumije,sad je kasno,naravno !

VL
DU
Deleted user
14:55 02.11.2014.

Naj gora emisija Nedjeljom u 2,sa ovim intervjuim Bojan je potvrdio ono što nas većina sumnja,on nikad ne bi bio pomoćnik ministra da nije sin Siniše Glavaševića.

VL
Avatar white socks
white socks
14:22 02.11.2014.

Lik ne shvaća osnovnu stvar: On radi u Ministarstvu branitelja, naglašavam BRANITELJA a ne u ministarstvu socijalne skrbi. Ovo ja samo jedan podli način izjednačavanja agresora i žrtve.

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
12:22 02.11.2014.

Imao je i previše prilike za ispriku, to je morao napraviti i prije samih protesta u Savskoj. Nažalost (ili na sreću) sada je vrijeme kada moraju podnositi ostavke, prekasno je za isprike. Nažalost, svi u ovoj vlasti su bahati i i misle kako su bogomdani i kako ne trebaju "običnu raju" moliti za oprost svojih grešaka i grijeha. A imaju ih!

VL
Avatar pranjiluka
pranjiluka
14:48 02.11.2014.

Kako ne shvaća da ga branitelji ne žele? Boli branitelje briga što je on prošao sa odličnim i što ima uspješnu karijeru. NISI IM ZANIMLJIV I ODSTUPI!!!

VL
GA
Gargamel
13:40 02.11.2014.

Hoće, ako mu to šef naredi, a naredit će mu tek ako procijeni da mu je to politički oportuno za rejting. Bez toga ništa.

VL
HA
Halobar
15:13 02.11.2014.

Vise koristi bi imao da zaposlis liječnike da Brinu o tebi jer vidi se pomoć trebaš nego s fakulteta da ti pišu doktorat koliko si ih zaposlio i koliko to nas košta neuk i nepismen satro doktor

VL
DU
Deleted user
15:09 02.11.2014.

Decko je mlad, bahat, zivi u nerealnom filmu. Sve je bilo jasno u onom trenutku kad je rekao da je njegov " otac ubijen metkom iz NECIJE puske ". Zarazen virusom Documente, Veritasa, Kukuriku koalicije i Josipoviceve politike stvaranja nove jugoslavije ( citaj: regiona ) ovaj nedorasli mladac ne zeli reci ni onu najosnovniju stvar, a to je da mu je otac likvidiran od srbochetnicke ruke i metka. Zaista, hrvatski branitelji imaju puno pravo, vrijeme je za smjene, ali ne samo u Ministarstvu branitelja ( gdje samo nestade pridjev : hrvatski ) nego cijele nenarodne vlade.

VL
Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
15:04 02.11.2014.

Novinar frizira i mjenja ono što je Glavašević rekao na tom "mitingu" Documente. Tumači Glavaševićeve riječi - ono što je sam Glavašević morao napraviti čim su mu ljudi počeli ukazivati što je on izjaveio (a ne što je svojim rječima mislio reći). Konkretno, citiram Glaveševićeve riječi:"S druge strane, imamo populaciju KOJA JE BILA NA STRANI KRAJINE, koja je izgubila rat, i nemaju PTSP, barem koliko mi znamo." Znači, koliko možemo pročitati ne radi se o neutralnim civilima nego o onima koji su bili na strani Krajine!!! I njima bismo trebali plaćati benificije?

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
15:00 02.11.2014.

Da nije ništa izjavio u Vukovaru... da nisam znao ništa o ovoj osobi... nakon ove emisije sasvim je jasno da takav čovjek mora odstupiti... sasvim je jasno zašto je postavljen na poziciju na kojoj jest - i zašto sigurno neće biti smijenjen... samo floskule i jadno recitiranje skripta s Iblerova trga... jadnik. dobro plaćeni jadnik.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 13 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.