Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Glavašević

Ako HDZ dobije Ministarstvo branitelja, najsuvisliji kandidat je Zvonko Milas

Bojan Glavašević
Foto: Grgur Žučko/pixsell
05.01.2016.
u 10:38

Smatra da Ministarstvo branitelja ne bi trebalo pripasti HDZ-u, ali ako se to i dogodi, Vukovarac Zvonko Milas najbolji je izbor

Pomoćnik ministra branitelja Bojan Glavašević oglasio se na Twitteru o budućnosti ministarstva u kojem je proveo četiri godine. Smatra da Ministarstvo branitelja ne bi trebalo pripasti HDZ-u, ali ako se to i dogodi, prema njegovu je mišljenju Vukovarac Zvonko Milas najsuvisliji kandidat za to mjesto. U odgovorima Bojanu Glavaševiću za Milasa se kaže da mu "nikada nije nedostajalo pristojnosti i odmjerenosti".

Bojan Glavašević napisao je i kako bi na ministarskome mjestu bilo zanimljivo vidjeti i osobu s pozadinom civilne žrtve rata, referirajući se pritom na Julijanu Rosandić. 

 

 

>> Moj angažman na listi SDP-a želio je osobno premijer Milanović

Komentara 50

AJ
ajmo
10:59 05.01.2016.

Dečko tebe više niko ništa ne pita e sad lijepo odi onima koji su ti oca ustrijelili ako nisu i nešto gore mu napravili .E da i onoga Matiča ,Martiča ili kako se več zove povedi sa sobom i maknite se iz javnosti radi higijene pa uživajte.I da znaš sve što jesi zahvali časnom ocu koji je bio pošten i pravi domoljub novinar.Si vidio sve prođe a sad se moraš sa ljudima na cesti pogledat u oči e sretno ti bilo.

BL
Blizard
11:05 05.01.2016.

Tamo neka puška ubila mi oca ,ne bi trebao da se javljaš Glavasevic jer ti pojma nemaš s kim je Hrvatska ratovala i zašto ?!ako ti je državotvorna stranka HDZ -e problem i ti si problem ove države ,tu si se dokazao , svoje javne istupe i tvrdnje u paketu sa Predragom imati ćeš prilike da to obrazložiš ...!

MO
mozdaznam
11:04 05.01.2016.

iritantni nezahvalnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije