Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNA KUHINJA

Bogati Islanđani tuženi zbog jeftine kuhinje

Gramercy park
25.02.2010.
u 19:46

Islandski bračni par koji je zakupio stan u slavnom newyorškom hotelu Gramercy Park tužen je nakon što je u njega ugradio "neodgovarajuću" kuhinju iz Ikee.

Kao i mnogi drugi slavni hoteli u New Yorku, i Gramercy Park Hotel na Aveniji Lexington od 2006. osim iznajmljivanja soba prodaje i stanove za stalni život u zgradi. U tom hotelu, gdje su svojedobno živjeli Humphrey Bogart i obitelj Kennedy, Bob Marley i Bob Dylan, a u čijem baru je redovni gost bio najveći igrač bejzbola svih vremena, Babe Ruth, stan na 16. katu su za 300.000 dolara unajmili Jon Asgeir Johannesson i njegova supruga.

Johanesson, koji se obogatio na maloprodaji – njegova Baugur Group jedna je od najjačih tvrtki u Europi – izgleda nije ostao neokrznut islandskom financijskom krizom, te je planirano renoviranje stana obavio skromnije nego što je planirao kad je potpisao ugovor. Ugrađena kuhinja bila je iz Ikee pa iznajmljivači iz Paramount Realty Group tvrde da je previše jeftina i "ružna", neprikladna za tako skup i luksuzan stan. Stoga su Johanessone tužili sudu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:35 25.02.2010.

test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije