Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostale u šoku

Bogataš ostavio pola milijuna kuna omiljenim konobaricama!

napojnica
Foto: Thinkstock
14.05.2015.
u 08:48

Darežljivi gost redovito je dolazio u restoran 'Donahue's Steak House' punih 50 godina, no nije znao ni prezimena konobarica kojima je ostavio dio svog imetka

Robert Ellsworth (85), bogati kolekcionar umjetnina, nakon smrti je svojim omiljenim konobaricama u jednom newyorškom restoranu ostavio svakoj po 50.000 dolara (oko 280.000 kuna), javlja NY Post.

Darežljivi gost redovito je dolazio u restoran Donahue's Steak House punih 50 godina, no nije znao ni prezimena konobarica kojima je ostavio dio svog imetka.

Tako je u oporuci napisao da 50.000 dolara ostavlja "Maureen iz restorana Donohue restorana" i "Nećakinji Maureen iz restorana Donohue".

–  Bila sam u šoku, nisam mogla vjerovati. Od osam obroka sedam bi pojeo ovdje, bili smo njegova blagovaonica – kazala je konobarica.

Ellsworth, čija se imovina procjenjuje na 200 milijuna dolara, umro je u kolovozu.

>> Za račun od 43 dolara konobarici ostavio napojnicu od 3 tisuće dolara

Komentara 1

L0
luena 01
10:47 14.05.2015.

U hrvatskoj se nasim konobaricama i konobarima nikad i nikako nece i ne moze dogoditi da im jedan od nasih bogatih ostavi samo pet kuna u nasljedstvo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije